«Νέοι συμμετέχοντες» στη βιομηχανία λιανικής πώλησης, πώς να κερδίσουν χρήματα στο μέλλον;

- Jul 30, 2019-

Η δομή του προϊόντος της παγκόσμιας οπτικής λιανικής υπόκειται σε αλλαγές, οι οπτικοί φακοί συνεχώς αυξάνονται, οι φακοί επαφής έχουν αυξηθεί σταθερά και τα υγρά προϊόντα φροντίδας έχουν παρουσιάσει πτωτική τάση λόγω της επίδρασης των προϊόντων μικρού κύκλου των φακών επαφής. Οι λιανικές πωλήσεις γυαλιών ηλίου συρρικνώνονται.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της GfK, από το 2008 έως το 2017, οι λιανικές πωλήσεις οπτικών γυαλιών έφθασαν τα 50,5 δισεκατομμύρια.

Θα ξεκινήσει ολόκληρη η βιομηχανία οπτικών λιανικών πωλήσεων. Μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι για τους παραδοσιακούς πωλητές γυαλιών όπως γυαλιά Daming, γυαλιά Wu Liangcai και γυαλιά Daguangming, η βελτίωση του τεχνικού πεδίου είναι η βασική πρόκληση. Από το 2014, έχουν προκύψει πολλές παραδοσιακές μάρκες αλυσίδων γυαλιών οράσεως και τα επόμενα χρόνια, η εμφάνιση νέων καναλιών κατανάλωσης δεν θα μοιράζεται το μερίδιο αγοράς της παραδοσιακής τεχνολογίας λιανικής πώλησης γυαλιών.


Με την επαγγελματική τεχνολογία οπτικών, το Beijing Daming Glasses έχει διατηρήσει πάντα μια ηγετική θέση στην κινεζική οπτική λιανική βιομηχανία και είναι μια παραδοσιακή σχολή τέχνης. Ο Qin Yingrui είναι ο κορυφαίος αριθμός στο εγχώριο επάγγελμα της οπτομετρίας. Ο κύριος στούντιο τεχνικής οπεκμετρίας των γυαλιών Daming, με επικεφαλής τον εαυτό του, παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για την τοποθέτηση γυαλιών υψηλής σκληρότητας.


Για τα γυαλιά Baodao, είναι αλήθεια ότι η συνεχής αλλαγή στην παράδοση, τώρα Baodao γυαλιά μέσω του συνδυασμού της τεχνολογίας και της βιομηχανίας, για να επιτευχθεί μια νέα σκηνή, αυτό είναι το κλειδί για την αλλαγή. Στο μέλλον, τα καταστήματα γυαλιών Baodao είναι τόσο ιατρικές προετοιμασίες όσο και ιατρικές εισόδους. Οι συνήθεις άνθρωποι (60.310, 1.31, 2.22%) μπορεί να είναι πιο πρόθυμοι να προβάλλουν τις δικές τους φωτογραφίες από καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτη ή ασθένειες των ματιών μέσω των φωτογραφιών του fundus, αντί για τυφλά σε αντίθεση με τις μηχανές αναζήτησης.


Ο μετασχηματισμός του Baodao δεν γίνεται μια μέρα στην άλλη. Η διασυνοριακή υγεία οφείλεται στο ιατρικό υπόβαθρο της βιομηχανίας οπτικών ινών. Ο έξυπνος έλεγχος μέσω του AI είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ολοκληρωμένη ψηφιακή μεταρρύθμιση των γυαλιών Baodao στα πρώτα χρόνια. Την εποχή εκείνη, η Baodao είχε ήδη δημιουργήσει ιατρικά αρχεία για όλους τους χρήστες. Είναι επίσης φυσικό να συμπληρώσετε σήμερα περισσότερο διαστατικό περιεχόμενο.


Η LensCrafters ήταν πάντα η διεθνοποιημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών και είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης λιανικής στο πλαίσιο του ομίλου Luxottica, της παγκόσμιας ομάδας κατασκευής γυαλιών υψηλού επιπέδου. Ωστόσο, με την εμφάνιση της διεθνοποιημένης οπτικής λιανικής μάρκας, το φωτεινό σημείο βρίσκεται σε κίνδυνο.


Αν και η βιομηχανία γυαλιών είναι γνωστή ως η κερδοσκοπική βιομηχανία, τα σημεία πόνου της βιομηχανίας είναι πραγματικά εκτεθειμένα αυτή τη στιγμή, και η παραδοσιακή μάρκα γυαλιών μειώνει σταδιακά το ποσοστό από τα πλεονεκτήματα που καθοδηγούνται από την τεχνολογία. Το φαινόμενο των υπηρεσιών ομογενοποίησης είναι σοβαρό και το αποτέλεσμα των συγχωνεύσεων στη βιομηχανία μπορεί να συμβεί τα επόμενα χρόνια.


Ταυτόχρονα, τα σημεία επαφής που καθοδηγούν τους καταναλωτές για την αγορά αγαθών αυξάνονται και η διαδρομή που επηρεάζει τις αποφάσεις των καταναλωτών αλλάζει και διαφοροποιείται. Η εμπιστοσύνη του εμπορικού σήματος των καταναλωτών μειώνεται, οι παράγοντες αγορών των καταναλωτών αλλάζουν και οι παράγοντες που επηρεάζουν είναι περισσότεροι από στόμα σε στόμα, κοινωνικά, φόρουμ και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

http://www.gift-package.com/