Η υπέροχη υπόθεση μολυβιών μου

- May 10, 2018-

Το κιβώτιο μολυβιών μου, απλό και μοντέρνο δημιουργικό γραφικό σχέδιο, εύκολο στη χρήση, και μπορεί να βάλει χαρτικά ταυτόχρονα, ανθεκτικό και δεν είναι εύκολο να σπάσει, μικρό σώμα να μεταφέρει. Τα χαρτοπωλεία μου έχουν διαφορετικά σχήματα, διαφορετικά χρώματα, διαφορετικά υλικά και διαφορετικές προελεύσεις.

Νομίζω ότι το κιβώτιο μολυβιού είναι σαν ένα μικρό σπίτι με έναν αδερφό καουτσούκ, ένα ασημένιο μολύβι και έναν κυβερνήτη. Το αγαπημένο μου είναι ένα υπέροχο μολύβι που έστειλε ο φίλος μου. Η ιδέα του σχεδιαστή είναι πολύ νέα. Η χρωματική συνεγκατάσταση είναι πολύ διαφορετική από το γενικό κουτί γραφικής ύλης, το χρώμα του φόντου είναι γαλάζιο, πιο καθαρό από το γαλάζιο του ουρανού. Οι άκρες είναι άσπρες, πιο λευκές από τις λευκές, ιδιαίτερα καθαρές. Η κορυφή του κουτιού ήταν ένα όμορφο πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα, πολύ πιο κόκκινο από το λαμπερό πορτοκαλί, ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Το σχέδιο δεν είναι παλιό, από το κουτί πάνω, η αριστερή πλευρά του καπακιού είναι ένα όμορφο χιονάτο, που κρατάει ένα κόκκινο μήλο στο χέρι. Στη δεξιά πλευρά του κουτιού υπήρχαν επτά υπέροχοι νάνοι, γελώντας ευτυχώς!

Ενεργοποιήστε το μαγνητικό διακόπτη της θήκης μολυβιού, με το ωρολόγιο πρόγραμμα στο σχολείο και ένα ξεχωριστό κουτί στο κάτω μέρος της διδακτέας ύλης, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χαρτικά!

Μου αρέσει το κιβώτιο μολυβιών μου, πρέπει να φροντίζω καλά, να το αγαπάς, να το γίνε λίγο βοηθός μου.