Η νέα έκδοση του προϊόντος της Luxottica Group 2019 Νέα Γυαλιά ηλίου

- Jun 22, 2019-

Οι τέσσερις δημοφιλείς τάσεις που κυκλοφόρησαν αυτή τη φορά όχι μόνο προβάλλουν την πολυ-καινοτομία των σειρών προϊόντων της Luxottica με βάση τις σχεδιαστικές και τις έννοιες της μόδας, αλλά αντανακλά επίσης την Lu Luxottica στην συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά, τηρώντας την κεντρική φιλοσοφία του Ομίλου και εμμένοντας στην εφαρμογή του . Εξαιρετική χειροτεχνία δημιουργεί την εφευρετικότητα των προϊόντων γυαλιών.


图片1

Ρετρό στυλ

Το στυλ ρετρό της ισχυρής επιστροφής είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κύκλου μόδας. Τα κλασικά στοιχεία των 60-70s είναι δημοφιλή στους νέους σήμερα και είναι και πάλι στην τάση των γυαλιών αυτής της εποχής. Οβάλ γυαλιά με μεταλλικά περιγράμματα, γυαλιά γυαλιά γάτας και ρετρό ουδέτερα πλαίσια, αυτά τα κλασικά σχήματα με φακούς ρετρό τόνο, δημιουργούν ένα νέο στυλ με πολλές γοητείες. Το υποτιμημένο πλαίσιο ερμηνεύεται εκ νέου από μια σύγχρονη προοπτική για να δημιουργήσει μια σύγχρονη ρετρό εμφάνιση.

Με την ακαταμάχητη υποβαθμισμένη εμφάνιση, τα οβάλ γυαλιά ηλίου αυτού του κλασικού 70 προσθέτουν πολλές επιλογές χρωμάτων. Ελαφρύ με ένα άγγιγμα φρέσκου χρώματος για το εικονικό μεταλλικό σκελετό, ματ και σύγχρονοι φακοί καθρέφτη διπλού τόνου προσθέτουν ένα άγγιγμα δροσιάς.


图片2


Πιο ελαφρύς, λεπτότερος και ισχυρότερος από ποτέ, ο Ray-Ban επαναπροσδιορίζει το πρωτοποριακό στυλ της μόδας από μέταλλο. Τα υποτιμημένα ελλειπτικά οπτικά διαθέτουν μια νέα εμφάνιση φακού, μοντέρνα ματ φινίρισμα και λεπτές λεπτές αποχρώσεις που την καθιστούν ένα εστιακό σημείο.


图片3


Τα γυαλιά ηλίου Oliver Sun αναμειγνύουν την ρετρό ευαισθησία και την κλασική ομορφιά της δεκαετίας του 1960 με ένα άγγιγμα της μορφής της Νότιας Καλιφόρνιας, με τις λεπτομέρειες της υπογραφής του Oliver Peoples, δημιουργώντας νέα κλασικά μέσα από τα χρόνια εμπειρίας.


图片4


90 γυαλιά ηλίου στυλ με επίπεδη μακρύ σχήμα φακού και ένα ελαφρύ τελικό περιτύλιγμα. Η Saurine έχει ξεκινήσει διάφορα στυλ που συνδυάζουν στυλ και στυλ. Το παχύ φύλλο παρουσιάζει τέλεια το υπέροχο νέο χρώμα πολύτιμων λίθων της μάρκας.

https://www.gift-package.com/