Αναζητήστε καταστήματα οπτικών εισάγετε Hainan καταστήματα αφορολογήτων ειδών

- Jul 06, 2018-

Από το 2013, το κατάστημα «Κοιτάξτε οπτικών» ανήκει ο 25χρονος ηγέτης γυαλιά της Νότιας Κορέας, μοιάζουν οπτικά, έχει εισέλθει στην κινεζική αγορά με Σαγκάη ως το κέντρο του. Το τέλος του Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους «Κοίτα» οπτική οπτικά σε hainan επαρχία haikou διεθνές αεροδρόμιο T2 τερματικό από την κορεατική κύμα περίπτερο καταστήματα, και έχει γίνει το αεροδρόμιο αφορολόγητων έγκρισης, θα είναι βλέμμα που ονομάζεται τρίτη καταστήματα αφορολόγητων ειδών στην Κίνα.

Από τότε που άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Σεούλ για τους σπουδαστές κολλεγίων, το 2011, «Κοιτάξτε οπτικών «κατάστημα έχει καλέσει διαδοχικά «2 PM», «t-ara» και άλλα δημοφιλή Κορεατικά ομάδες ως φερέφωνο. Επιθετικό μάρκετινγκ και ισχυρό προϊόν ποιότητα έχουν κάνει μοιάζουν οπτικά μια mainstream εταιρεία στη βιομηχανία Κορεατικά γυαλιά. Τώρα 56 «φαίνονται» ΟΠΤΙΚΑ έχουν ανοίξει στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή της μεγάλες πόλεις της Νότιας Κορέας, συμπεριλαμβανομένης της Σεούλ. Εισήγαγε αγορά Σαγκάη της Κίνας, για πρώτη φορά το 2013, και τώρα έχει ανοίξει 26 καταστήματα σε μεγάλα καταστήματα στη Σαγκάη, hangzhou, nanjing, wuxi και άλλες πόλεις της Κίνας Ανατολή.

Εισαγγελέας "Αλλαγή εικόνας" γυαλιά «Μοιάζουν οπτικά» και για το κατάστημα, είναι λίγο σαν γρήγορα από τη μόδα κατάστημα ενδυμάτων, επιλογή λειτουργίας προβολής καλά καταλογογραφημένο, ας τους πελάτες έχουν την ελευθερία να δοκιμάσει όλα τα προϊόντα, έτσι προσέλκυσε πολλή 20 ~ 30 ετών προσοχή των νέων . Ειδικότερα, «Εμφάνιση οπτικών καταστημάτων θα λανσάρουν νέα προϊόντα κάθε σεζόν, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες θα βλέπουν διάφορα νέα προϊόντα, όταν έρχονται να τα καταστήματα όλο το χρόνο, καθιστώντας το ακαταμάχητο για τους νέους ανθρώπους που ασκούν τη μόδα.

http://www.Gift-Package.com/