Κορυφαία μόδα χαρτικών, Display Talent Design

- Aug 07, 2017-

Ως τελικός καταναλωτής, θα θέλατε να κυριαρχήσετε στα χαρτικά της καρδιάς σας; Ως διευθυντής επιχειρήσεων, εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε πολύ ομοιογενοποίηση του ανταγωνισμού χαμηλού επιπέδου και σας προβληματίζει; Ως κύριος του σχεδιασμού, θέλετε να έχετε μια σκηνή για να δείξετε το ταλέντο σας;

23 Ιουνίου 2006 το απόγευμα, "2006 ο πρώτος διαγωνισμός σχεδίασης χαρτιού της Κίνας" Ο Γενικός Γραμματέας της Οργάνωσης κ. Chen θα επισκεφθεί τη Σίνα για τα παραπάνω θέματα και θα μοιραστεί μαζί με όλους, καθώς και για τις συνθήκες του διαγωνισμού "δίκτυο PK" άλλα θέματα με τους τεράστιους αριθμούς διαδικτυακών ανταλλαγών νετρονίων και διαγωνιζομένων.

Τα τελευταία χρόνια, η ετήσια ανάπτυξη της βιομηχανίας πολιτιστικών προμηθειών της Κίνας υπερβαίνει το 10%, η παραγωγική ικανότητα αντιπροσωπεύει το 40% της παγκόσμιας παραγωγικής ικανότητας, έχει γίνει το παγκόσμιο κέντρο παραγωγής χαρτικών. Με την αναπτυξιακή τάση της παγκόσμιας οικονομικής ολοκλήρωσης, ο τρόπος ανταγωνισμού της χαρτοπωλείου έχει αλλάξει από ανταγωνισμό ενιαίας τιμής σε ανταγωνισμό μάρκας, πώς να οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη επιχείρηση με το brand achievement brand έχει γίνει ένα επείγον καθήκον. Αυτός ο διαγωνισμός έχει σχεδιαστεί για τους σχεδιαστές, τους κατασκευαστές και τους καταναλωτές για να δημιουργήσει μια γέφυρα επικοινωνίας, να προωθήσει την ανάπτυξη της κινεζικής πολιτιστικής προμήθειας εκβιομηχάνιση, και να επιταχύνει το ρυθμό της ολοκλήρωσης με το διεθνές προηγμένο επίπεδο. Και στις επερχόμενες δραστηριότητες Δίκτυο PK Division είναι θαυμάσια, η εκδήλωση μέσω της ψηφοφορίας Netizen PK Way για να εκλέξει το σημερινό χαρτικά νέα μόδα, και ξεκίνησε μια σειρά από ψήφοι απέναντι στους ψηφοφόρους και τους διαγωνιζόμενους των χρηματικών βραβείων, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης συμμετοχής Netizen Βραβείο και το βραβείο Lucky Netizen, κάθε νικητής θα λάβει αξία 100-500 Yuan βραβείο / βραβείο? Το βραβείο Sina Best Popularity Paperwork θα είναι το βραβείο 2000 Yuan και το βραβευμένο πιστοποιητικό!

Design, είναι ο πολύ πλούσιος αναπτυξιακός δυναμικός του 21ου αιώνα της δημιουργικής βιομηχανίας. Πριν από 25 χρόνια, ο καθηγητής Hayes του Harvard Business School στις Ηνωμένες Πολιτείες κάποτε πρόβλεπε ότι οι εταιρείες ανταγωνίζονται πλέον από την Price, αύριο θα ανταγωνίζονται από την ποιότητα και στο μέλλον από το σχεδιασμό. Σήμερα, αυτή η προφητεία αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αναπτύσσεται η σύγχρονη παγκόσμια οικονομία. Πώς να αντιμετωπίσετε τη σοβαρή πρόκληση της εποχής του διαδικτύου, καθώς η πηγή της καινοτόμου εφαρμογής ------------- σχεδιασμού, με τη μοναδική της γοητεία, παίζει τεράστια βιομηχανική αξία στη βιομηχανία γραφικής ύλης.

Πιάστε την ευκαιρία, φτάστε στο χέρι σας, στην προσωπικότητα της εποχής του Διαδικτύου, επιλέξτε την καρδιά σας λαμπρότερο ταλέντο σχεδιασμού αστέρι-επίδειξης, κερδίστε χρηματικά έπαθλα!