Ξεκίνησε το πρώτο εξαιρετικά λεπτό γυαλί VR των καταναλωτών Digital Kingdom (00547) Αύξησε την αγορά πάνω από το 8%

- Apr 17, 2019-

Το ψηφιακό βασίλειο (00547) άνοιξε σήμερα υψηλότερα, μειώνοντας τα κέρδη το απόγευμα, διαπραγματεύοντας κατά 8,27% υψηλότερα στα 0,14 δολάρια ΗΠΑ στις 14:56 με κύκλο εργασιών ύψους 100,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ψηφιακό βασίλειο είναι ένας από τους προμηθευτές καινοτόμων οπτικών εφέ και οι μεγαλύτερες υπηρεσίες εμπειρίας στην εικονική πραγματικότητα (VR) στον κόσμο. Χθες, ο κατασκευαστής εξοπλισμού προβολής της κεφαλής της εταιρείας "3Glasses" που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο "δείτε" νέα προϊόντα και τη διάσκεψη στρατηγικής προϊόντων. Στη συνέντευξη τύπου, τα 3Glasses ξεκίνησαν τα πρώτα εξαιρετικά λεπτό γυαλιά VR του καταναλωτή στον κόσμο "X1". Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το "Star", ένας εικονικός άνθρωπος που δημιουργήθηκε από το ψηφιακό βασίλειο, θα είναι ο εκπρόσωπος του νέου προϊόντος του.

Ο κ. Xie an, εκτελεστικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του ψηφιακού βασιλείου, πιστεύει ότι η έλευση του "X1" είναι η αρχή της υλοποίησης της παραγωγής στον κλειστό βρόχο του "hardware + content + channel" , και βοηθά την εταιρεία να επεκτείνει περαιτέρω την καταναλωτική αγορά με τεράστιο δυναμικό. www.gift-package.com