Σύστημα Ελέγχου και Συσκευασία Ναυτιλία Σχετικά με Θήκες & Τσάντες για Γυαλιά

- Dec 29, 2017-

Wuxi Blue Feather International Co, Ltd είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό, την παραγωγή και την ολοκλήρωση των πωλήσεων όλων των ειδών τα πακέτα και διαφημιστικά προϊόντα. Το δικό μας εργοστάσιο (Wuxi Dongsheng Gift Box στολίδια εργοστάσιο), που ιδρύθηκε το 1996, έχει 20 χρόνια προηγμένων εμπειριών κατασκευής, που καλύπτει έκταση 10300 ㎡, κτίριο έκταση 7200 ㎡, που ειδικεύεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις των διαφόρων ειδών περιπτώσεις γυαλιά & τσάντες, πανιά καθαρισμού, όλα τα είδη ψηφιακών προϊόντων εκτύπωσης, προϊόντα τσάντας, σημειωματάρια, περιπτώσεις μολυβιών και πακέτα δώρων κλπ.
1.png

Έχουμε περάσει το SMETA Audit, το οποίο είναι μια ολοκληρωμένη έρευνα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ηθικής και της παραγωγικότητας σε όλους τους κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, του εργασιακού περιβάλλοντος και της αναγνώρισης της επιχειρηματικής ακεραιότητας στη βιομηχανία.
2.png

Διαχωρίζουμε το σύστημα επιθεώρησης σε έλεγχο εισερχόμενων υλικών, ελέγχουμε την παραγωγή QC και εξερχόμενων τελικών προϊόντων. Όλα τα τελικά προϊόντα της θήκης γυαλιών και των τσαντών θα ελέγχονται από επαγγελματίες επιθεωρητές με αυστηρή επιθεώρηση ανάλογα με τα διάφορα προϊόντα και τις απαιτήσεις πριν από την αποστολή. Τα εμπορεύματα δεν θα συσκευασθούν και θα μεταφερθούν μέχρι την επιθεώρηση να έχει τα προσόντα και να έχει εκδοθεί έκθεση ελέγχου των εμπορευμάτων, μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αφήσουμε τους πελάτες να αισθάνονται άνετα όταν πήραν τα εμπορεύματα.

3.pnghttp://www.gift-package.com/