Πώς να φοράτε γυαλιά, παρακαλώ κοιτάξτε

- Oct 10, 2019-

Τα τελευταία χρόνια, ο ρυθμός μυωπίας μεταξύ των κινεζικών εφήβων παρέμεινε υψηλός και αυξανόμενος. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το ποσοστό μυωπίας σε μαθητές δημοτικών σχολείων στην Κίνα είναι 45,7% το 2018, το ποσοστό μυωπίας στους μαθητές γυμνασίου είναι 74,4%, το ποσοστό των μαθητών γυμναστικής στη μυωπία είναι 83,3% και το ποσοστό του κολλεγίου οι φοιτητές στη μυωπία είναι 87,7%. .

Τα γυαλιά τοποθέτησης είναι ιατρικά όργανα για τη διόρθωση της όρασης ή την προστασία των ματιών. Αποτελούνται από φακούς και πλαίσια. Αφού φορούν γυαλιά, μπορούν να αποκτήσουν σαφείς εικόνες. Μπορούν να διορθώσουν την όραση, να αποτρέψουν τα μάτια, να αποτρέψουν την αμβλυωπία και να αποτρέψουν τη μεγάλη μυωπία. Συμπτώματα κ.λπ.

Για να μπορέσουν οι καταναλωτές να κατανοήσουν την ποιότητα και την ασφάλεια των γυαλιών στην αγορά και να καθοδηγήσουν καλύτερα την κατανάλωση, ο Σύνδεσμος Καταναλωτών της Κίνας προσχώρησε πρόσφατα στην Επιτροπή Προστασίας των Καταναλωτών του Chongqing, στον Σύνδεσμο Καταναλωτών Shaanxi και στο Shenzhen Consumer Council στο Shenzhen. Ένα μέρος των προϊόντων που ταιριάζουν γυαλιά εξετάστηκαν. Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπεύθυνο για το δημοτικό συμβούλιο καταναλωτών του Chongqing, μεταξύ των 20 μοντέλων γυαλιών που εξοπλίστηκαν για αυτή τη συγκριτική δοκιμή, υπάρχουν 10 δείγματα γυαλιών με μη τυποποιημένα προβλήματα, όπως κανένα πρότυπο εφαρμογής προϊόντων, κανένα site, κανένα πιστοποιητικό ελέγχου.

Πώς μπορούν οι καταναλωτές να ταιριάζουν με τα δικά τους γυαλιά; Ο αρμόδιος υπεύθυνος για το Συμβούλιο καταναλωτών του Chongqing έδωσε τέσσερις προτάσεις:

1. Η πρώτη φορά optometry είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα επαγγελματικό νοσοκομείο μάτι, κέντρο οπιτρομετρίας και άλλα ιδρύματα. Κατανοήστε αν το προσωπικό της οπτομετρίας έχει τα προσόντα των οπτομέτρων. αν τα προϊόντα γυαλιού (φακοί, πλαίσια) έχουν σήματα με τα κατάλληλα προσόντα. ελέγξτε αν η οπτομετρία του μηχανισμού γυαλιών και ο εξοπλισμός γυαλιών είναι επισημασμένα με το ισχυρό εθνικό σήμα επιθεώρησης.

2. Οι αλλεργικοί άνθρωποι επιλέγουν προσεκτικά το μεταλλικό πλαίσιο. Οι καταναλωτές που είναι αλλεργικοί στο δέρμα, προσπαθούν να μην επιλέξουν μεταλλικά πλαίσια (ειδικά κράματα αλουμινίου).

3. Οι ειδικοί ασθενείς με οφθαλμικές παθήσεις θα πρέπει να δίνουν προσοχή όταν επιλέγουν αντι-μπλε γυαλιά. Συνιστάται στους συνήθεις καταναλωτές να επιλέγουν προσεκτικά τους αντι-μπλε φακούς. τα άτομα με ειδικές οφθαλμικές παθήσεις όπως οι ασθένειες της ωχράς κηλίδας, όπως ο ηλικιακός εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας, η οπή της ωχράς κηλίδας και οι βλάβες του σακχαρώδη διαβήτη, επιλέγουν αντι-μπλε γυαλιά σύμφωνα με τη σύσταση του οφθαλμιάτρου.

4. Αφού τραβήξετε τον καθρέφτη, μπορείτε να κάνετε μεμονωμένες προσαρμογές ανάλογα με την κατάσταση. Εάν ο καταναλωτής παίρνει τα τοποθετημένα γυαλιά, ελέγξτε εάν τα γυαλιά έχουν επιφανειακές ατέλειες, όπως γρατζουνιές στο πλαίσιο, γρατζουνιές στην επιφάνεια του φακού, κατάρρευση φακού, σχισμές κλπ., Αν υπάρχουν σοβαρά δυσάρεστα συμπτώματα μετά τη φθορά του καθρέφτη, όπως κοιτάζοντας το ανώμαλο πάτωμα. Ή παραμόρφωση. Επιπλέον, ο καταναλωτής μπορεί επίσης να ζητήσει από τον μηχανισμό φακού να προσωποποιήσει τα γυαλιά έτσι ώστε τα γυαλιά να μην προκαλούν πίεση στη γέφυρα της μύτης και των αυτιών και είναι άνετα να φορούν.


https://www.gift-package.com