Πώς να φοράτε φακούς επαφής; Μην αφήνετε τα μάτια σας «να έχουν αμβλυνθεί»

- Jul 01, 2019-

Ο καθένας που φορά τα γυαλιά πλαισίου γνωρίζει τον πόνο. Αν και ο κόσμος είναι σαφής, η γέφυρα της μύτης αρχίζει να βλάπτει. Ο φακός βροχής καταστρέφεται. Θέλω να κάνω αθλήματα. Φοβάμαι ότι τα γυαλιά θα πετάξουν στη μέση. Τον χειμώνα, όταν μπαίνω στο δωμάτιο από έξω, θα είμαι θολή. ... οι φακοί επαφής λύουν όλα τα παραπάνω προβλήματα. Ένας φακός επαφής είναι ένας λεπτός φακός που τοποθετείται απευθείας στην επιφάνεια του ματιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση της όρασης. Το 2004, περίπου 125 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως χρησιμοποίησαν φακούς επαφής. Μέχρι το 2010, η μέση ηλικία των ατόμων που φορούσαν φακούς επαφής ήταν 31 ετών και τα δύο τρίτα από αυτά ήταν γυναίκες.


Σύμφωνα με διαφορετικά πρότυπα, υπάρχουν πολλοί τύποι φακών επαφής. Σύμφωνα με τα διάφορα υλικά γυαλιών, μπορούν να χωριστούν σε μαλακά και σκληρά:

Οι μαλακοί φακοί επαφής είναι κατασκευασμένοι από εύκαμπτο πλαστικό που επιτρέπει στο οξυγόνο να διέλθει από τον κερατοειδή χιτώνα. Αυτός ο τύπος φακού επαφής θα έχει έναν συγκεκριμένο κύκλο αντικατάστασης, όπως καθημερινή ρίψη, μηνιαία ρίψη, πενταετή ρίψη και ετήσια ρίψη.

Οι σκληροί φακοί επαφής, οι οποίοι είναι πιο ανθεκτικοί, ανθεκτικοί στην απόθεση, είναι ευκολότερο να χειριστούν και είναι λιγότερο επιρρεπείς σε σχίσιμο.

Ο μακρύς τύπος μπορεί να είναι μαλακός ή σκληρός. Μετά από κάθε αφαίρεση, θα πρέπει να ξεκουραστείτε τουλάχιστον μία νύχτα χωρίς να φοράτε φακούς επαφής, διαφορετικά θα προκαλέσει βλάβη στα μάτια.

Το μονόπυργο, ένας φακός επαφής μίας χρήσης, "μία φορά" αναφέρεται σε μία μόνο χρήση και διάθεση, όπως ορίζεται από τον FDA. Ο φακός επαφής "Daily Wear" (DW) σχεδιάστηκε αρχικά για να φορεθεί για μια ημέρα και στη συνέχεια να αφαιρεθεί πριν από τον ύπνο. Οι φακοί επαφής μιας χρήσης είναι χρήσιμοι για άτομα που δεν φορούν συχνά φακούς επαφής ή όταν είναι δυνατό ή δύσκολο να αλλάξουν φακούς επαφής, όπως σε διακοπές.

Φορώντας φακούς επαφής διορθώνει την όραση και βοηθά στη σωστή εστίαση με τη διόρθωση της αμετροπίας για μια πιο καθαρή όραση.

Σφαιρικοί φακοί επαφής λυγίζουν το φως ομοιόμορφα προς όλες τις κατευθύνσεις (οριζόντια, κάθετη κλπ.) Και τέτοια γυαλιά συχνά χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση της μυωπίας και της υπερμετρωπίας.

Η οριζόντια δύναμη εστίασης του κάθετου φακού επαφής είναι διαφορετική από την κατακόρυφη δύναμη εστίασης, οπότε ο αστιγματισμός μπορεί να διορθωθεί. Ορισμένοι σφαιρικοί άκαμπτοι φακοί μπορούν επίσης να διορθώσουν τον αστιγματισμό.

Η ομορφιά στην οποία αναφερόμαστε συχνά χαρακτηρίζεται ως διακοσμητικός φακός επαφής στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν έχει διορθωτική λειτουργία. Ωστόσο, όπως και άλλοι φακοί επαφής, η ομορφιά μπορεί επίσης να προκαλέσει επιπλοκές, όπως ερεθισμό των ματιών, ερυθρότητα και λοίμωξη.

Μερικές από τις ομορφιές είναι μόνο να χρωματίσετε την ίριδα, να επισημάνετε το φυσικό χρώμα της ίριδας, και μερικές θα καλύψουν πλήρως την ίριδα, αλλάζοντας πολύ το χρώμα του ματιού.

http://www.gift-package.com/