Πώς να πλένετε λεκέδες μελάνης σε κουτί μολυβιού;

- Apr 24, 2018-

Υπάρχουν διάφορα είδη λεκέδων μελανιού στο κιβώτιο μολυβιού.

1, Οι πιο κοινές λεκέδες μελανιού είναι οι στυλό, οι οποίες είναι εύκολο να πλυθούν μετά από να μουλιάσουν σε σκόνη πλυσίματος.

2, Οι σκληρότεροι λεκέδες για να καθαρίσετε είναι οι λεκέδες στυλό μπάλα, Είναι ένα είδος οργανικής ύλης. Ως εκ τούτου, είναι αδιάλυτο στο νερό, και επειδή το μοριακό βάρος του είναι πολύ μεγάλο, η ικανότητα συνδυασμού είναι πολύ ισχυρή. Δεν μπορεί να καθαριστεί με πλύση σκόνης και απορρυπαντικού.

3, Εάν η οικογένειά σας έχει αυτοκίνητο, πάρτε λίγο βενζίνη, καθαρίστε τους λεκέδες και ξεπλύνετε, αν δεν μπορείτε να το καθαρίσετε, χρησιμοποιήστε το απολυμαντικό 84, μουσκεύετε για λίγο και στη συνέχεια το πλύσιμο των χεριών μπορεί επίσης να επιτύχει ένα στόχο, αλλά δεν είναι αποτελεσματικό και είναι μια σκληρή δουλειά.

4, Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τους λεκέδες από οξαλικό οξύ.

5, οι λεκέδες μελάνης μπορούν να αφαιρεθούν με πολλούς τρόπους. Πλύνετε πρώτα το μελάνι με κρύο νερό και, στη συνέχεια, ανακατέψτε με κόκκους ρυζιού και διάλυμα απορρυπαντικού και τρίψτε το με τους λεκέδες του μελανιού για να καθαρίσετε επανειλημμένα. Στη συνέχεια τρίψτε το πάλι με μια λύση από 2 σαπούνια αλκοόλης για να τρίβετε επανειλημμένα. Ή Τρίψτε με λαστιχένιο ρύζι ή οδοντόκρεμα στους λεκέδες για να τρίψετε επανειλημμένα. Ή τρίβετε με 4% τη σόδα ψησίματος για να καθαρίσετε.

6, Βαμμένο με κόκκινο μελάνι, το νέο ίχνος μπορεί να πλυθεί μετά από ένα σύντομο εμβάπτιση με διάλυμα απορρυπαντικού σε ζεστό νερό. εάν υπάρχουν κόκκινες κηλίδες μελάνης για λίγο, οι οποίες μπορούν επίσης να πλυθούν με απορρυπαντικό και στη συνέχεια να πλυθούν με 10% αλκοόλη.

7, Βαμμένο με μπλε μελάνι, το νέο ίχνος μπορεί να καθαριστεί με γενικό απορρυπαντικό, αν υπάρχουν λεκέδες με μπλε μελάνι για λίγο, το οποίο μπορεί να βουτηγθεί σε 2% διάλυμα οξαλικού οξέος και μετά να λερώσει τους λεκέδες μετά από λίγα λεπτά.

http://www.gift-package.com/