Πώς να κάνει μια αστεία τσάντα μολύβι;

- Apr 21, 2018-

Όπως και η προσωπικότητα, όπως οι μοναδικοί σπουδαστές μπορούν να κάνουν τη δική τους τσάντα με στυλό, η επίδραση του DIY είναι απολύτως εσείς δεν μπορεί να βάλει κάτω.

1. Αρχικά κόψτε το πανί. Ο πυθμένας είναι μακρύς και η αριστερή και η δεξιά πλευρά είναι πλατιά. Επιτραπέζιο ύφασμα, ντεκολτέ και βοηθητικό βαμβάκι σε κάθε κομμάτι, το μέγεθος αυτών των τριών τεμαχίων υφάσματος.

2. Ράψτε στο στρίφωμα της τσάντας και ράψτε το φερμουάρ στο πλάι της τσάντας.

3. Διπλώστε τις δύο πλευρές του πανιού στο εσωτερικό, και το φερμουάρ τοποθετείται στη μέση και οι δύο πλευρές είναι ραμμένες και όλες οι ραφές είναι περίπου 1cm

4. Ράψτε την εσωτερική σακούλα, διπλώστε τη μακρά πλευρά της εσωτερικής σακούλας σε 1 εκατοστό προς κάθε κατεύθυνση και, στη συνέχεια, διπλώστε στη μέση, αφήνοντας 1 εκατοστό του χώρου στη μέση, δηλαδή τη θέση του φερμουάρ.

5. Στρέψτε την εσωτερική σακούλα πάνω από την εξωτερική σακούλα, το αντίθετο από τα δύο πανί. Οι δύο μακριές πλευρές της εσωτερικής τσάντας είναι ραμμένες μαζί με το φερμουάρ στο εσωτερικό της τσάντας και το μπροστινό μέρος μπορεί να στραφεί προς τα εμπρός.

Έγινε μια ενδιαφέρουσα και όμορφη τσάντα μολύβι.

http://www.gift-package.com/