Πώς να καθαρίσετε τα μολύβια με μολύβια

- Apr 23, 2018-

Από το μολύβι σε μολύβι με μολύβι, οι χαρτοπετσέτες μεταβάλλονται από βαρύ σε φως και το μολύβι μολύβι έχει γίνει μια αναγκαιότητα στην καθημερινή μας ζωή. Το μολύβι μολύβι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση μαρκαδόρων ή άλλων αξεσουάρ όπως καλλυντικά. Είναι πιο βολικό από μια περίπτωση μολυβιού, και αισθάνεται πιο άνετα. Εξασφαλίζει επίσης πολύ περισσότερο χώρο από την περίπτωση μολυβιού. Μπορεί να αποθηκεύσει τα περισσότερα πράγματα με τον ελάχιστο χώρο, δίνοντας περισσότερο χώρο για χρήση. Πώς καθαρίζουμε μια δερμάτινη μολύβι μολύβι;

1. Απλός καθαρισμός μπορεί να γίνει με ένα υγρό πανί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια γόμα ή οδοντόκρεμα για να καθαρίσετε, το αποτέλεσμα είναι καλό, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε. Μια οδοντόβουρτσα μπορεί επίσης να κοιτάξει την περιοχή που χρειάζεστε για να καθαρίσετε. Χρησιμοποιείται κυρίως για να καθαρίσει τη σκόνη στη θήκη.

2. Εάν το μολύβι μολύβι τυχαίνει να χυθεί κατά λάθος, μπορούμε πρώτα να χρησιμοποιήσουμε την ξηρή υγρασία του στρώματος πετσετών και στη συνέχεια να συνδέσουμε κάτι, όπως εφημερίδες, περιοδικά, αποξηραμένα στον αέρα, να μην κατευθύνουμε την έκθεση στον ήλιο, θα κάνει το αγαπημένο σας μολύβι μολύβι αποχρωματισμό και παραμόρφωση.

3. Υπάρχουν πολλές καλές χρήσεις των αποβλήτων μεταξωτών κάλτσες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τη μεγαλύτερη χρήση του απομεινόμενου σαπουνιού. Με το δέρμα είναι επίσης ένα, η αρχή αυτού χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό δερμάτινων ειδών float τέφρα ή δεν είναι πάρα πολύ βρώμικο λεκέ είναι πολύ ιδανικό, αλλά σημειώστε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις συνήθεις κάλτσες που δεν τρίβουν μακριά.

4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γόμες. Η ρηχή βρωμιά μπορεί να αντιμετωπιστεί με γόμες αμέσως! Καλύτερα να χρησιμοποιείτε τη συνηθέστερη γόμα και να μην χρησιμοποιείτε γόμες για παιδιά που είναι σε διάφορα σχήματα και χρώματα, ακόμα και με μυρωδιά καραμελών. Οι γόμες δεν πρέπει να ρίξουν τη σκωρία.

5. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μαλακή βούρτσα. Η βούρτσα δεν μπορεί να είναι πολύ σκληρή, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στους θύλακες μολυβιών.

http://www.gift-package.com/