Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη υψηλή θερμοκρασία αλουμινόφυλλου

- Aug 07, 2017-

Τώρα ζωή του καθενός για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας πρέπει να νοιάζονται για τη σχέση. Ειδικά στη συσκευασία πλευρά του το όλο και περισσότερη προσοχή. Όπως λέει και η παροιμία ασφαλή φύση είναι ευλογία, huh, huh.

Αν είστε σε πλούσιους, αλλά χωρίς εμπειρία ευλογία. Ότι η ζωή είναι πολύ μνησικακία αυτό έτσι, να εξετάσουμε κυρίως την ελπίδα ότι η ασφάλεια των φυσικών ζωντανός. Τόσο στα τρόφιμα, χαρτί συσκευασίας, άσκηση και έτσι πρέπει να φροντίδα. Για τα παραπάνω πράγματα, το σχετικό έργο του στελέχη της εταιρείας μας πρέπει να σας δώσει μια περιγραφή της εισαγωγής, ελπίζω να σας βοηθήσει πλέον. Να μην πω, συγνώμη, είπε κάτι αηδίες. : Η εκλογή και χρησιμοποιήστε τους τακτική υψηλής θερμοκρασίας αλουμινόφυλλου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από κάτω μας: 1. υψηλής θερμοκρασίας αλουμινόφυλλου από τη βιβλιοθήκη είναι καμία μυρωδιά, δεν μυρίζει, μερικά αρκετά όπως τσάντες φύλλο αλουμινίου αργιλίου υψηλής θερμοκρασίας, δεν το κάνουν ή όχι στο χαρτί συσκευασία.

2. υψηλής θερμοκρασίας αλουμίνιο foil τσάντα συσκευασίας να έχουν κινέζικους χαρακτήρες, γράψτε το όνομα του το εργοστάσιο, ιστοσελίδα, προϊόν καταστήματα και όχι άλλα μέρη της περιγραφής των λέξεων «τρόφιμα». Προϊόντα που πωλούνται σύμφωνα με το πιστοποιητικό επιθεώρησης προϊόντων. 3. Ψάχνετε για φαγητό είναι πολύ καλό να τα μεγάλα εμπορικά κέντρα να αγοράσουν, αυτοσυγκράτηση να τον υπαίθριους πάγκους να πάρετε χρήματα για να αγοράσει. 4. μερικά του φύλλου αλουμινίου υψηλής θερμοκρασίας τσάντες δεν το κάνουν ή όχι στη συσκευασία τροφίμων. Επειδή αυτού του είδους η σακούλα αλουμινίου αργιλίου υψηλής θερμοκρασίας είναι συχνά κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό ανακυκλωμένο. 5. τόσο υψηλή θερμοκρασία σακούλα αλουμινίου αργιλίου δεν είναι εύκολο να υποβαθμίσει τα χαρακτηριστικά, έχουν προκαλέσει ρύπανση του περιβάλλοντος, για την αγορά τροφίμων, πολύ καλό πράσινη συσκευασία υλικών. 6. Προσπαθήστε να είναι καλύτερη χωρίς επίστρωση, επίστρωση της συσκευασίας. Τώρα τον σχεδιασμό συσκευασίας, ο σκοπός είναι να γίνει πιο όμορφη συσκευασία, διάβρωση, η μακροχρόνια χρήση του υλικού με την επικάλυψη. Αυτό δεν είναι μόνο για το προϊόν μετά την αποχώρηση της ανάκτησης του υλικού, και στη συνέχεια να θέσει το πρόβλημα, και οι περισσότεροι από το ίδιο το χρώμα είναι τοξικό, αν ο καθένας τρώει αυτά τα συσκευασμένα τρόφιμα, έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο του σώματος του καθενός. Και επίστρωση, διαδικασία επιμετάλλωσης επίσης στις εγκαταστάσεις του όρους έφεραν μεγάλη ρύπανση. Όπως βαφή πτητικά τοξικά αέρια διαλυτών, επιμετάλλωση και άλλων βαρέων μετάλλων που περιέχουν χρώμιο και άλλα απορρίμματα, ρύπανση λόγω αποβλήτων. Ως εκ τούτου, πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επίστρωση, επίστρωση του υλικού συσκευασίας. Τα παραπάνω είναι της εταιρείας μας Τσάντες φύλλο αλουμινίου υψηλής θερμοκρασίας στην αγορά πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν τα σημεία ότι αγοράζετε πλαστικές σακούλες στα τρόφιμα και μπορεί να αναφέρεται στην αγορά την εφαρμογή υψηλής θερμοκρασίας αλουμινίου foil τσάντες.