Πώς να επιλέξετε υπόθεση γυαλιών ηλίου

- Jun 30, 2019-

1. Ελέγξτε την ποιότητα του φακού. Κοιτάξτε την επιφάνεια του φακού για απαλότητα, στρέβλωση, φθορά ουλών και φυσαλίδες αέρα. Η κάμψη του φακού μπορεί να προκαλέσει αποκλίσεις, ανισότητες ή ίχνη, φυσαλίδες, που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία όπως ζάλη.


2. Κοιτάξτε γύρω από τα γυαλιά. Πάρτε τα γυαλιά ηλίου σε απόσταση 45 cm από τα μάτια και παρατηρήστε τις κάθετες και οριζόντιες γραμμές γύρω από τα γυαλιά, όπως τα πλαίσια παραθύρων ή τα πλαίσια της πόρτας, και στη συνέχεια μετακινήστε τα γυαλιά πάνω και κάτω. Εάν η γραμμή είναι στριμμένη ή ταλαντευόμενη, ο φακός παραμορφώνεται και δεν πρέπει να αγοράζεται.


3. Εάν ο φακός των γυαλιών ηλίου πληροί τα διεθνή πρότυπα. Τα γυαλιά ηλίου έχουν ένα πολωτικό αποτέλεσμα και αντι-υπεριώδη επίδραση, δίνουν προσοχή στο αν ο φακός γυαλιών ηλίου πληροί το διεθνές πρότυπο UV400, αν ο φακός δεν φτάσει στο UV400 είναι ανεπιφύλακτη.


Για την αποτελεσματική προστασία της υγείας των ματιών, η καθημερινή ζωή θα πρέπει να συμπληρώνεται με ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό για το μάτι, την λουτεΐνη. Το υπεριώδες φως και το μπλε φως στον ήλιο εισέρχονται στο μάτι και παράγουν πολλές ελεύθερες ρίζες, οδηγώντας σε καταρράκτη, εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας, ακόμα και τύφλωση. Η λουτεΐνη μπορεί να φιλτράρει το μπλε φως και το υπεριώδες φως, να αποσυνθέσει τις βλάβες του ισχυρού φωτός και των υπεριωδών ακτίνων στο ανθρώπινο μάτι, αποφεύγοντας έτσι τη βλάβη των υπεριωδών ακτίνων του μπλε φωτός στα μάτια. Επειδή η λουτεΐνη δεν είναι σε θέση να αυτο-συνθέσει, και στην κανονική διατροφή, η παροχή θρεπτικών ουσιών είναι ανεπαρκής, πρέπει να συμπληρωθεί με εξωτερική πρόσληψη, οπότε συνιστάται να λαμβάνεται ένα στάδιο για την προστασία της υγείας των ματιών κάθε χρόνο.

http://www.gift-package.com/