Πώς να επιλέξετε κοστούμι δική Lady Cosmetic Bag

- Jun 18, 2019-

Ms καλλυντικά στυλ τσάντα στην αγορά τώρα, έτσι πώς να επιλέξει κοστούμια δική τους; Μπορούμε να εξετάσουμε από τα ακόλουθα σημεία:

1, ελαφρύ υλικό: υλικό είναι το βάρος των παραγόντων πρέπει να εξεταστεί. Ελαφρύ υλικό δεν θα προκαλέσει το βάρος της μεταφοράς, πανί και πλαστικό ύφασμα για να κάνει την πιο ελαφριά τσάντα make-up είναι βολικό. Επιπλέον, το δέρμα είχε καλύτερα να επιλέξετε ανθεκτικά στη φθορά ανθεκτικό ποιοτικό υλικό, δεν έχουν πάρα πολύ συνθέτουν ACTS το ρόλο του.

Περισσότεροι από 2, η σχεδίαση του σάντουιτς: επειδή τα αντικείμενα της καλλυντικής τσάντας είναι πολύ μικρά, έχουν πολλά να θέσουν, έτσι υπάρχει ένα ιεραρχικό στυλ σχεδιασμού, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολο να ταξινομηθούν. Και η χρήση της ταξινόμησης πολλαπλών στρώσεων, όχι μόνο θα είναι σαφές με μια ματιά αντικείμενα σαφώς θέσει τη θέση, επίσης, μπορεί να τα προστατεύσει χωρίς να τραυματιστεί από τη σύγκρουση μεταξύ τους.

3, επιλέξτε το κατάλληλο στυλ: αυτή τη στιγμή για να ελέγξετε τους κοινούς τύπους που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των πραγμάτων, αν το στοιχείο για τη σύνταξη άρθρων και το σχήμα μαϊντανός μακιγιάζ, τότε πάνω από επίπεδη και ιεραρχική σχεδίαση είναι αρκετά κατάλληλο για ευρεία? Εάν δίνεται προτεραιότητα σε μερικές αποστολές POTS, το σχήμα πρέπει να είναι επιλεγμένο προφίλ φαίνεται ευρύ καλλυντικά τσάντα, έτσι μπορεί να κάνει μπουκάλια στάθηκε στην προσοχή, το εσωτερικό του υγρού δεν είναι εύκολο να διαρρεύσει.

https://www.gift-package.com/