Πώς να επιλέξετε ένα υπέροχο κουτί μολύβι;

- Apr 26, 2018-

Η περίπτωση μολυβιού είναι ένα από τα χαρτικά για να μάθουν οι μαθητές. Το μολύβι είναι ένα κουτί για χαρτικά, όπως στυλό, μολύβια, χάρακες και γόμες. Πολλή υφή, συνήθως ξύλο, σίδηρο, πλαστικά προϊόντα, διαφορετικά σχήματα, ως επί το πλείστον ορθογώνιο σχήμα.Υπάρχουν πολλές χαριτωμένες περιπτώσεις μολυβιού, ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, πολύχρωμα κουτιά μολυβιών για να αγοράσετε.

Υπάρχουν πολλά είδη κιβωτίων μολυβιού και πρέπει να μάθουμε περισσότερα για αυτά ώστε να επιλέξουν καλύτερα την κατάλληλη περίπτωση μολυβιού.

Θήκη από σίδερο: Δεν υπάρχει φανταχτερός σχεδιασμός, σε σύγκριση με την ξύλινη και πλαστική θήκη μολυβιού, ο σίδηρος δεν είναι εύκολος να παραμορφωθεί, να καταστραφεί και είναι πολύ πρακτικός, κατάλληλος για μαθητές δημοτικού.

Πλαστική θήκη μολυβιού: Φωτεινό χρώμα, πλούσιο μοτίβο, αλλά χωρίς σιδερένιο κιβώτιο χαρτικής, αντι-πτώση, αντι-παραμόρφωση. Είναι δημοφιλής με τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη μαζική αγορά, ακόμη και οι φοιτητές μερικές φορές το χρησιμοποιούν. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές με τα κορίτσια.

Ξύλινο κουτί με μολύβια: Η επιφάνεια είναι χαραγμένη με όλα τα είδη γραφικών, αλλά οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τείνουν να μην το χρησιμοποιούν, επειδή το χρώμα είναι πολύ μονότονο, οπότε το ξύλινο χαρτοκιβώτιο είναι σταδιακά σπάνιο.

Τσάντα Pen: Υπάρχει επίσης ένα είδος κουτί μολύβι για να χρησιμοποιήσετε ύφασμα για να κάνετε, το πραγματικό όνομα είναι "τσάντα στυλό", είναι το χαρτοπωλείο μικρού και μεσαίου φοιτητή νέο κατοικίδιο ζώο τα τελευταία χρόνια. Είναι φορητό και πρακτικό, κατάλληλο για τα παιδιά μας.

http://www.gift-package.com/