Πώς να αγοράσετε μια ομπρέλα

- Apr 28, 2018-

Γνωστοποίηση αγοράς ομπρέλας Ένας :. Τα κοινά στυλ ομπρέλα χωρίζονται σε ίσιο και τριπλό τύπο. Δεύτερον, η καλύτερη επιλογή για μοτίβο έγχρωμης εκτύπωσης. Τρίτον, η ομπρέλα θα προκαλέσει φαινόμενα ρυτίδων δεν επιλέγουν. Τέταρτον, ο σκελετός δεν είναι ούτε εύκολος να αποκολληθεί ούτε να επηρεάσει την εμφάνιση της ομπρέλας. Πέμπτον, η καλύτερη εμφάνιση της χρήσης υφασμάτων υν προστασίας, οι αποχρώσεις του χρώματος δεν θα επηρεάσουν την αντοχή στο υπεριώδες φως. Έκτον, αν η επικάλυψη με ασημί γέλη είναι έξω, η επίδραση της υπεριώδους προστασίας είναι πιο συνηθισμένη.

Ποιο είδος ομπρέλας είναι καλύτερο να αγοράσετε σημειώσεις ομπρέλα

 

Αυτό το καλοκαίρι στην αγορά αντηλιακής προστασίας, ευνοούνται ομπρέλες UV. Όταν επιλέγετε ομπρέλες προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία, οι καταναλωτές θα πρέπει να κατανοήσουν τα χαρακτηριστικά τους για να επιλέξουν μια καλή ομπρέλα που να είναι ικανοποιητική από την εξωτερική πλευρά για την ποιότητα.

reverse umbrella    .jpg

1, κοιτάξτε την εμφάνιση. Εκτός από παρελθόν εκτυπώσεις, τετράγωνα, και συμπαγή σχέδια χρώματος, ομπρέλες UV προστασία έχουν εισαγάγει μοντέρνα σχέδια, όπως κινούμενα σχέδια και παστέλ αυτό το καλοκαίρι.

 

Το βάθος της σκιάς δεν επηρεάζει την ικανότητα αντοχής στις υπεριώδεις ακτίνες. Η δοκιμή διαπίστωσε ότι το χρώμα της επιφάνειας ομπρελών έχει μικρή επίδραση στο προστατευτικό αποτέλεσμα. Η μετάδοση του υπεριώδους Β και της ομπρέλας χρώματος και της ομπρέλας με βαθύ χρώμα είναι σχεδόν τα ίδια.

 

2, επιλέξτε επιφάνεια ομπρέλας. Υπάρχουν δύο τύποι ομπρέλες προστασίας UV, λαμπερές και θαμπό. Η γυαλιστερή ομπρέλα κυριαρχεί στην αγορά και φαίνεται πολύ ζωντανή. η διαδικασία παραγωγής της ματ ομπρέλας είναι σχετικά περίπλοκη και η τιμή είναι ακριβή. Δεν φαίνεται να δημοσιεύεται, δίνοντας στους ανθρώπους την εντύπωση της λεπτότητας και της σταθερότητας. Βιβλίο αγοράς ομπρέλας

 

3, πάρτε τα οστά της ομπρέλας. Εκτός από τις κοινές ευθείες και τριπλές μορφές, οι ομπρέλες UV έχουν επίσης εισάγει τετραπλάσιες ομπρέλες για να είναι πιο εύκολη η μεταφορά τους. Οι ομπρέλες έχουν ένα μεγάλο ποσοστό ομπρελών στο κόστος παραγωγής τους. Δώστε προσοχή στην επιλογή ομπρέλες κατά την αγορά ομπρέλες. Ποια μάρκα ομπρέλα είναι καλή

 

4, ασημένια πλαστική ομπρέλα UV. Μετά την χρήση ασημένιων κολλοειδών με υπεριώδη ακτινοπροστασία χρησιμοποιούνται ομπρέλες για μια χρονική περίοδο, λόγω αιολικής και ηλιακής έκθεσης, τα ασημένια κολλοειδή θα αποκολληθούν μερικώς, ειδικά στα μέρη που έρχονται σε επαφή με τις νευρώσεις. Ποιο είδος ομπρέλας είναι καλύτερο;

 

Εάν η επικάλυψη με ασημί γέλη είναι στο εξωτερικό, θα προκαλέσει σκασμένα φαινόμενα και θα επηρεάσει την εμφάνιση. Είναι καλύτερα να επιλέξετε επίστρωση κόλλα αργύρου στο εσωτερικό της ομπρέλας. Δεν είναι εύκολο να ξεφλουδίζετε ή να επηρεάζετε την εμφάνιση της ομπρέλας. Επιπλέον, μπορεί να εφαρμοστεί στην επιφάνεια της ομπρέλας σε μια βροχερή μέρα. Κερί, αυτό θα κάνει την ομπρέλα να στάζει γρηγορότερα.

http://www.gift-package.com/umbrella/new-design-reverse-umbrella.html