Πώς πρέπει να διατηρούνται τα γυαλιά μυωπίας πλαισίου;

- Nov 12, 2019-

Για τους μυωπικούς φίλους, τα γυαλιά μπορούν πάντοτε να θεωρούνται ως στενοί συνεργάτες στη ζωή, έτσι πώς πρέπει να διατηρούνται τα μάτια των πλαισίων;

Όταν μαζεύετε και φοράτε γυαλιά με το ένα χέρι, το πλαίσιο μπορεί να παραμορφωθεί εξαιτίας της ανομοιόμορφης δύναμης. Επομένως, κατά την παραλαβή και τη χρήση γυαλιών, πρέπει να χρησιμοποιείτε και τα δύο χέρια. Ελέγξτε επίσης τις βίδες του πλαισίου για χαλαρότητα και παραμόρφωση του πλαισίου. Εάν η βίδα είναι χαλαρή, σφίξτε την με το χρόνο, για να αποφύγετε την πτώση και το σπάσιμο του φακού.

Πώς να διατηρήσετε τα γυαλιά πλαισίου:

1. Χρησιμοποιήστε την θήκη για γυαλιά για να διατηρήσετε τα γυαλιά πλαισίου.

Όταν δεν φοράτε γυαλιά, τοποθετήστε τα σε γυάλινη θήκη και βάλτε τα στο γυαλί. Κατά την αποθήκευση, αποφύγετε την επαφή με διαβρωτικά αντικείμενα όπως εντομοκτόνα, προϊόντα καλλωπισμού, καλλυντικά, τζελ μαλλιών, φάρμακα κλπ., Διαφορετικά ο φακός και το πλαίσιο θα επιδεινωθούν, θα υποβαθμιστούν και θα αποχρωματιστούν. Μην το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης. Ο φακός ρητίνης μπορεί να υποστεί βλάβη από ισχυρή κρούση και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα μάτια και στο πρόσωπο. Δεν συνιστάται να το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης. Μη χρησιμοποιείτε φακούς που έχουν φορεθεί. Συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε φακούς που έχουν γρατζουνιές, λεκέδες, ρωγμές κλπ., Διαφορετικά το θέαμα θα είναι ασαφές λόγω του διάσπαρτου φωτός, προκαλώντας απώλεια όρασης.

2, τα γυαλιά φοριούνται και συντηρούνται

Κρατήστε τους ναούς με τα δύο χέρια και τις παραδώστε παράλληλα κατά μήκος των πλευρών των μάγουλων. Εάν χρησιμοποιήσετε το ένα χέρι για να το αφαιρέσετε, θα βλάψει την αριστερή και δεξιά ισορροπία του πλαισίου και θα προκαλέσει παραμόρφωση. Εάν τοποθετείτε προσωρινά τα γυαλιά, γυρίστε τα γυαλιά με την κυρτή πλευρά στραμμένη προς τα επάνω. Εάν η κυρτή επιφάνεια είναι τοποθετημένη με την όψη προς τα κάτω, ο φακός θα γυαλιστεί. Πλύνετε τα ίχνη του ιδρώτα και των καλλυντικών και τα στεγνώστε. Όταν οι φακοί συνδέονται με ιδρώτα, χυμό, σπρέι μαλλιών (κόλλα), καλλυντικά κλπ., Παρακαλούμε τα πλύνετε αμέσως με νερό. Η αποτυχία χειρισμού στο χρόνο μπορεί να προκαλέσει απελευθέρωση. Αν ο φακός βρέξει, σκουπίστε αμέσως. Αν είναι ξηρό φυσικά, η κλίμακα θα γίνει λεκέ και θα είναι δύσκολο να καθαριστεί καθαρά και δεν είναι ξεκάθαρο.

3, πτυσσόμενο πλαίσιο για τρίψιμο του φακού: το πτυσσόμενο πλαίσιο πρέπει να ξεκινά από τα αριστερά, τα περισσότερα πλαίσια είναι διπλωμένα σύμφωνα με το αριστερό πόδι, οπότε αν διπλώσετε το δεξί πόδι πρώτα, είναι εύκολο να προκαλέσετε παραμόρφωση του πλαισίου. Πώς να σκουπίσετε το φακό: Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό ειδικό καθαριστικό πανί. Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε το φακό στην πλευρά του καθρέφτη με το χέρι σας και σκουπίστε απαλά τον φακό. Αποφύγετε την υπερβολική δύναμη που προκαλεί βλάβη στο πλαίσιο ή το φακό.

Τι πρέπει να κάνω εάν ο φακός είναι βρώμικος;

Όταν ο φακός είναι βρώμικος ή βρώμικος, ξηρό τρίψιμο είναι εύκολο να αλέσει το φακό. Συνιστάται να ξεπλύνετε με νερό και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε μια χαρτοπετσέτα για να στεγνώσει το νερό και στη συνέχεια να στεγνώσει με ένα ειδικό ύφασμα γυαλιού. Όταν ο φακός είναι βρώμικος, συνιστάται να το πλένετε με χαμηλή συγκέντρωση ουδέτερου απορρυπαντικού, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Όταν τα γυαλιά παραμορφώνονται, η παραμόρφωση του πλαισίου θα επιβαρύνει τη μύτη ή τα αυτιά και ο φακός θα απελευθερωθεί εύκολα. Συνιστάται να πηγαίνετε στο επαγγελματικό κατάστημα για πλαστικές ρυθμίσεις σε τακτική βάση.

https://www.gift-package.com/