Πώς πρέπει να εισαγάγω τους φακούς στους πελάτες σας;

- Jul 05, 2019-

Τα πλαίσια και οι φακοί είναι δύο σημαντικά στοιχεία ενός ζευγαριού γυαλιών. Για μια μεγάλη ποικιλία φακών, πώς τους παρουσιάζετε ώστε οι πελάτες να μπορούν να δουν τους φακούς σας με μια ματιά; Μπορείτε να ξεκινήσετε με τις ακόλουθες πτυχές:

Ποιότητα υποστρώματος

Η ποιότητα του υποστρώματος καθορίζει την ανθεκτικότητα του χρησιμοποιούμενου φακού και την αξιοπιστία της επικάλυψης. Το καλό υπόστρωμα είναι καθαρό και διαφανές και χρειάζεται πολύς χρόνος για να το χρησιμοποιήσετε και δεν είναι εύκολο να γίνει κίτρινο. ενώ ορισμένοι φακοί γίνονται κίτρινοι σε σύντομο χρονικό διάστημα και ακόμη και η επικάλυψη ξεφλουδίζει. Οι καλοί φακοί δεν έχουν γρατζουνιές, γρατζουνιές, τραχιά επιφάνεια, σκασίματα και ο φακός παρατηρείται λοξά στο φως και το τελείωμα είναι εξαιρετικά υψηλό. Δεν υπάρχουν σημεία, πέτρες, ρίγες, φυσαλίδες, ρωγμές στο εσωτερικό του φακού και το φως είναι φωτεινό.

Φακός βαθμού

Οι φακοί μαζικής παραγωγής χωρίζονται σε διαφορετικές ποιότητες λόγω της διαφοράς στην εσωτερική ποιότητα και οι τιμές των προϊόντων υψηλής ποιότητας και των προϊόντων δεύτερης κατηγορίας ποικίλλουν σημαντικά.

Δείκτης διάθλασης

Όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης διάθλασης του φακού, τόσο πιο λεπτό είναι το πάχος και τόσο υψηλότερη είναι η τιμή.

Επίστρωση και προστασία UV

Τα φύλλα ρητίνης μπορούν να σκληρυνθούν (ανθεκτικά στις γρατζουνιές), αντιανακλαστικά, αντιστατικά, ανθεκτικά στη σκόνη, αδιάβροχα κ.λπ. Μέχρι δώδεκα στρώσεις επεξεργασίας επικάλυψης, διαφορετικές επεξεργασίες επικάλυψης έχουν διαφορετικά αποτελέσματα, εάν μειωθεί η διαδικασία επικάλυψης η ποιότητα του φακού Θα είναι πολύ μειωμένη. Ομοίως, εάν ένας φακός ανθεκτικός στην υπεριώδη ακτινοβολία φοριέται ως φακός ανθεκτικός στην υπεριώδη ακτινοβολία, είναι πολύ επιβλαβής για τα μάτια. Η υπερβολική απορρόφηση του υπεριώδους φωτός από το ανθρώπινο μάτι μπορεί εύκολα να προκαλέσει διάφορες ασθένειες των ματιών όπως η φωτοκερατίτιδα, ο καταρράκτης και ο εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας.

Μάρκα φακού

Οι διαφορές σήματος οδηγούν σε διαφορές ποιότητας και τιμής. Η ποιότητα του φακού αντικατοπτρίζεται άμεσα στο εμπορικό σήμα του φακού. Οι φακοί με επώνυμα ονόματα είναι καλής ποιότητας και σταθερής. Οικιακοί όπως Mingyue, Tianhong, Wanxin, κλπ., Όπως Essilor, Zeiss κ.λπ. είναι σχετικά γνωστοί.

Ελέγξτε τη διαφάνεια του φακού και την οπτική ομοιομορφία

Χειροκίνητο φακό και περίπου 30 cm μακριά από το μάτι, μέσω του φακού για να παρατηρήσετε τη μακρινή σκηνή, εάν η σκηνή είναι καθαρή και δεν παραμορφώνεται και δεν υπάρχει σκηνικό άλμα κατά την αργή κίνηση του φακού, δείχνει ότι η διαφάνεια και η οπτική ομοιομορφία του φακού είναι καλύτερη.

Δεν αισθάνεστε όταν φοράτε

Μην ζαλίζετε, παρατηρείτε ότι τα αντικείμενα δεν είναι θολά, δεν παραμορφώνονται. Όταν αγοράζετε, κρατήστε τα γυαλιά στο χέρι σας, χρησιμοποιήστε ένα μόνο μάτι για να δείτε τα απομακρυσμένα αντικείμενα, κουνήστε το φακό πάνω και κάτω και τα μακρινά αντικείμενα δεν πρέπει να μετακινούνται.

Προστατευτικός

Οι φακοί υψηλής ποιότητας που είναι 100% ανθεκτικοί στις ακτίνες UV AB παρέχουν την πιο αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για όσους φορούν γυαλιά.

https://www.gift-package.com/