Πώς πρέπει μια γνωστή μάρκα να ασκήσει το μάρκετινγκ της πανεπιστημιούπολης

- Dec 05, 2018-

Εάν μια μάρκα γυαλιών θέλει να πραγματοποιήσει αποτελεσματικό μάρκετινγκ πανεπιστημιουπόλεων στην αγορά της πανεπιστημιούπολης, πρέπει πρώτα να καταλάβει τα χαρακτηριστικά της κατανάλωσης γυαλιών από τους φοιτητές.

 

Σύμφωνα με την ανάλυση των δεδομένων κατανάλωσης των φοιτητών κολλεγίων που αγοράζουν γυαλιά από το πανεπιστημιακό ινστιτούτο έρευνας για τα φρούτα, συμπεραίνεται ότι οι φοιτητές τείνουν να είναι πολωμένοι όταν αγοράζουν γυαλιά. Μεταξύ αυτών, ένα μεγάλο ποσοστό φοιτητών θα επιλέξει γυαλιά με μεσαίες και χαμηλές τιμές και θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην απόδοση του κόστους. Και ένας μικρός αριθμός φοιτητών θα επιλέξουν μεγάλα ποτήρια μεγάλης τιμής, για να δείξουν την ικανότητα κατανάλωσης και την τάξη τους.

 

(1) Η τιμή των γυαλιών που καταναλώνονται από τους σπουδαστές κολλεγίων είναι γενικά χαμηλή, οι έμποροι μπορούν να επιλέξουν να αγοράσουν γυαλιά με χαμηλή τιμή και να πραγματοποιήσουν έρευνα και σύγκριση σχετικά με την τιμή των γυάλινων καταστημάτων γύρω από την πανεπιστημιούπολη για να καθορίσουν εάν η τιμή τους είναι κατάλληλη .

Μπορούμε επίσης συχνά να συμμετάσχουμε σε ορισμένες δραστηριότητες προώθησης για να προσελκύσουμε τους φοιτητές να αγοράσουν, να χρησιμοποιήσουν τον τρόπο των μικρών κερδών και των υψηλών πωλήσεων για να ανοίξουν την επιφάνεια πωλήσεων, να δώσουν στους φοιτητές μια υψηλή οικονομική αντίληψη, για να επιτευχθεί από στόμα σε στόμα στην πανεπιστημιούπολη.

 

(2) Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά κατανάλωσης των φοιτητών που συνήθως ακολουθούν νέες τάσεις, οι έμποροι μπορούν να κρίνουν τις αισθητικές τους προτιμήσεις με βάση τα στυλ που αγοράζουν οι φοιτητές που καταναλώνουν στα καταστήματα, έτσι ώστε να αγοράσουν κάποια παρόμοια στυλ. Ή με την πρόσληψη φοιτητών κολεγίου να κάνουν μερική απασχόληση, οι φοιτητές που λαμβάνουν θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης μπορούν να επιλέξουν τις μορφές αγοράς, έτσι ώστε να κατανοήσουν με ακρίβεια τις προτιμήσεις των φοιτητών και να ανταποκριθούν στις αισθητικές γεύσεις τους.

 

(3) Παρακολουθώντας τις αλλαγές στους The Times. Με την πρόοδο και την ανάπτυξη της κοινωνίας, όλο και περισσότεροι φοιτητές επιλέγουν να φορούν βολικούς, όμορφους και μοντέρνους φακούς επαφής και φακούς επαφής αντί για γυαλιά. Εάν οι έμποροι δεν ανταποκρίνονται εγκαίρως στην τάση αυτή, θα εξαλειφθούν από άλλα παρόμοια καταστήματα. Www.gift-package.com