Πόσο συχνά πρέπει να αλλάξουμε τα γυαλιά τους

- Dec 29, 2018-

1. Τα παιδιά και οι έφηβοι βρίσκονται στο στάδιο ανάπτυξης και ανάπτυξης, είναι η αιχμή της χρήσης των ματιών, οι αλλαγές βαθμού ιδιαίτερα γρήγορα. Ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας στενής απόστασης με το μάτι, η μυωπία είναι εύκολο να εμβαθυνθεί. Τα παιδιά και οι έφηβοι πρέπει να πάνε σε επαγγελματικό νοσοκομείο για επανεξέταση κάθε 3 μήνες ή μισό έτος. Εάν τα γυαλιά δεν είναι κατάλληλα για παιδιά, θα πρέπει να τα αλλάξουν έγκαιρα.

2. Ενήλικες: θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε χρόνο και μισό έως δύο χρόνια

Δεδομένου ότι ο βαθμός οπτομετρίας είναι σχετικά σταθερός, η συχνότητα και η πρωτοβουλία των ενηλίκων είναι πολύ μικρότερη από αυτή των παιδιών και των εφήβων. Ακόμη και μερικοί ενήλικες είναι πολύ τεμπέλης για να κάνουν την οπτομετρία και να ταιριάζουν απλά γυαλιά σύμφωνα με τον αρχικό βαθμό των γυαλιών, κάτι που δεν είναι σωστό. Οι ενήλικες με γυαλιά χρειάζονται επίσης ιατρική οπτομετρία. Οι ενήλικες θα πρέπει να αλλάζουν τα γυαλιά τους κάθε χρόνο και μισό έως δύο χρόνια.

3. Τα γυαλιά ανάγνωσης των ηλικιωμένων θα πρέπει επίσης να αλλάζονται τακτικά

Από την λιτότητα, πολλοί ηλικιωμένοι φορούν γυαλιά ανάγνωσης για χρόνια ή και δεκαετίες κάθε φορά. Ο υπέρβαρκος φακός αντικαταστάθηκε ειδικά δεν έχουν ενιαία ρύθμιση χρόνου, όταν ο γέρος φοράει γυαλιά για να διαβάσει μια εφημερίδα να αισθάνεται επίπονη, το οξύ των οφθαλμών τσακώνει αδικαιολόγητα , θα πρέπει να αλλάξει. w.gift-package.com