Πόσα μπλε φως μπορούν να φιλτραριστούν, διαφορετικές απόψεις

- Jul 15, 2019-

Αν και τα αντι-μπλε γυαλιά ευνοούνται από τους ανθρώπους, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες για την προστασία τους. "Η ανομοιομορφία των τιμών είναι τόσο μεγάλη, δεν είναι η ίδια δυνατότητα να αποτρέψουμε το μπλε φως;" Στη συνέντευξη, ο δημοσιογράφος ακούει επανειλημμένα άτομα με γυαλιά ζήτησε από το προσωπικό. Από αυτή την άποψη, ορισμένα μέλη του προσωπικού δήλωσαν ότι η τιμή είναι υψηλή και η δυνατότητα υψηλής ευκρίνειας για την πρόληψη του μπλε φωτός είναι φυσικά ισχυρή. άλλοι λένε ότι η λειτουργία προστασίας είναι 100% και η τιμή δεν σχετίζεται άμεσα με την ικανότητα προστασίας.

Στη σκηνή, αρκετοί υπάλληλοι οπτικών καταστημάτων έλεγαν επίσης τον δημοσιογράφο. Το προσωπικό ενός οπτικού καταστήματος στη Δυτική Οδό του επαρχιακού δρόμου πολιτισμού υπερέβη τον κοινό φακό και το αντι-μπλε τμήμα του φακού και έκανε ένα μικρό πείραμα κάτω από το δυνατό ηλιακό φως έξω. "Σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα, μπορείτε να δείτε αυτό το συνηθισμένο φακό. Επειδή το ηλιακό φως δεν είναι διαφανές, το τμήμα που καλύπτεται από τον αντι-μπλε φακό δεν είναι προφανώς αποχρωματισμένο". Το προσωπικό εξήγησε και εξήγησε ότι το υπεριώδες φως δεν μπορούσε να δει καθόλου. Ο φακός 99 γιουάν έχει επίσης έναν ρόλο, αλλά δεν επιτυγχάνει τόσο καλό αποτέλεσμα. Το προσωπικό ενός άλλου οπτικού καταστήματος χρησιμοποίησε ένα μπλε στυλό για να φωτίσει για να επαληθεύσει την επίδρασή του. Κάτω από την επίδειξη του προσωπικού, ο δημοσιογράφος είδε ότι το φως που αντανακλάται μέσα από τον αντι-μπλε φακό στον τοίχο είναι πράγματι μαλακότερο και το φως κάτω από το συνηθισμένο φακό είναι προφανώς έντονο.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε πόσα γυαλιά Blu-ray θα μπορούσαν να φιλτραριστούν, οι απαντήσεις που δόθηκαν από διαφορετικούς υπαλλήλους δεν ήταν οι ίδιες. Αυτό συμβαίνει για τους δύο υπαλλήλους που αναφέρονται παραπάνω, ένας που λέγεται ότι είναι 100% φιλτραρισμένος και ένας για να φιλτράρει μόνο το μισό. Ο δημοσιογράφος είδε ότι ορισμένοι τιμοκαταλόγοι φαίνονται με 35%, 85%, 60% κ.ο.κ. Από την άποψη αυτή, ένας υπάλληλος στην αγορά γυαλιών δήλωσε ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει τη λειτουργία φιλτραρίσματος του φακού στο μπλε φως. "Δεν υπάρχει σαφές δεδομένο αντι-Blu-ray. Πόσο μπλε φως μπορεί να φιλτραριστεί μπορεί μόνο να κριθεί σύμφωνα με τη δική τους εμπειρία".


https://www.gift-package.com/