Πώς να πάρετε μια ειδική φερμουάρ τσάντα

- Aug 07, 2017-

Τώρα όταν θα συνεχίσει να βελτιώνεται, το σχετικό επίπεδο ζωής ανάγκες της σχέσης αυξάνεται επίσης. Ειδικά στη συσκευασία οι όλο και περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν. Όπως λέει και η παροιμία ασφαλή φύση είναι ευλογία, huh, huh. Αν είστε σε πλούσιους, αλλά χωρίς εμπειρία ευλογία. Ότι αυτή η ζωή είναι ιδιαίτερα δυσαρέσκεια αυτό. Και η κύρια πολυτέλεια αναμένεται να ζήσουν με ασφάλεια. Επειδή σε πράγματα, συσκευασία, αθλητικά, κ.ά. πρέπει να φροντίδα. Ενόψει της παραπάνω κατάστασης, ο υπεύθυνος της εταιρείας μου έργο πρέπει να σας δώσει μια σύντομη περιγραφή του περιεχομένου, ελπίζω να σας βοηθήσει μόλις τώρα να μην πω, τα ακόλουθα ξεκίνησε το θέμα μας. : Βρείτε ένα και να χρησιμοποιήσετε τους ειδική τσάντα φερμουάρ, πρέπει να δοθεί προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

1. τσάντα φερμουάρ από τη βιβλιοθήκη είναι καμία μυρωδιά, καμία μυρωδιά, αυτά ιδιαίτερη μυρωδιά τσάντα φερμουάρ, επισφαλείς ή όχι επί της συσκευασίας.

2. φερμουάρ τσάντα συσκευασίας πρέπει να είναι ένα σημάδι του κείμενο, τυπωμένα με το όνομα του εργοστασίου, την τοποθεσία, την επιχείρηση προϊόν, ασυνήθιστο σε αυτά τα μέρη να γράψετε λέξεις «τρόφιμα». Μετά από τα προϊόντα που κατασκευάζονται με προμήθειες πιστοποιητικό επιθεώρησης.

3. Επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε τροφίμων στην ποιότητα του χρήματα να δαπανήσουν χρήματα για τον έλεγχο η οδός ιπποφορεία να ξοδεψετε λίγα δολάρια

4. τα τέρματα του φερμουάρ τσάντες δεν είναι ασφαλής ή όχι σε συσκευασίες τροφίμων. Επειδή αυτού του είδους η τσάντα φερμουάρ είναι συνήθως κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό ανακυκλωμένο.

5. λόγω των χαρακτηριστικών του φερμουάρ τσάντα δεν είναι εύκολο να υποβαθμίσει, θα προκαλέσει ρύπανση του περιβάλλοντος, αυτή, την προμήθεια των τροφίμων, την πιο αποτελεσματική πράσινη συσκευασία υλικών.

6. κατά το δυνατόν πιο αποτελεσματική χωρίς επίστρωση, επίστρωση του υλικού. Το τρέχον σχέδιο συσκευασίας, είναι να επιτραπεί η συσκευασία να αυξήσει την ομορφιά, την αντοχή στη διάβρωση, την εκτεταμένη χρήση του υλικού με το επίστρωμα. Μπορείτε όχι μόνο να το προϊόν μετά την φύρα ανακύκλωση, ανακύκλωση έφερε το πρόβλημα, οι περισσότεροι από το ίδιο το χρώμα είναι τοξικό, αν καταναλώνουμε αυτά τα συσκευασμένα τρόφιμα, θα έχουμε πολλή ζημιά στο σώμα. Εκτός από την επικάλυψη, επιμετάλλωση διαδικασία έφερε επίσης μεγάλη ρύπανση στις εγκαταστάσεις. Όπως βαφή πτητικά τοξικά αέρια διαλυτών, επιμετάλλωση και άλλων βαρέων μετάλλων που περιέχουν χρώμιο και άλλα απορρίμματα, ρύπανση λόγω αποβλήτων. Ως εκ τούτου, πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επίστρωση, επίστρωση του υλικού συσκευασίας.