Έχετε αναπτύξει νέα προϊόντα / μάρκες που υπερβαίνουν όλους τους αντιπάλους στην αγορά;

- Jul 31, 2019-

Πολλοί επιχειρηματίες έχουν πάντα καλές ιδέες για τα προϊόντα / μάρκες, ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές στην αγορά, έτσι έχουν αναπτύξει νέα προϊόντα / μάρκες! Αυτό είναι πραγματικά μια καλή ιδέα, αλλά η σύνθεση του προϊόντος είναι στην πραγματικότητα ένα πολύπλοκο γιγαντιαίο σύστημα. Αυτό το προϊόν είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου του συστήματος. Εάν σκάψουμε βαθύτερα, πρέπει να καταλάβουμε τουλάχιστον αυτά τα τρία πράγματα:

1. Η ιδέα αυτή ικανοποιεί τις ανάγκες της αγοράς;

2. Είναι άτομο ή ομάδα;

3. Έχετε αρκετά χρήματα για να επιτύχετε

Αν καταλαβαίνετε αυτά τα τρία πράγματα, μπορείτε να ξεκινήσετε.

Υπό κανονικές συνθήκες, η άποψη του εργοστασίου ή του αντιπροσώπου για το νέο προϊόν / μάρκα παραμένει πραγματικά στην πλατωνική φαντασίωση, ελπίζοντας να αναπτύξει ένα ζευγάρι γυαλιά, ένα πλήρες κεραμίδι κατά τη στιγμή της καταχώρισης. ή να καταχωρίσετε μια μάρκα για να δημιουργήσετε ένα ή δύο εμπορικά σήματα. Ξεκίνησε, αναζητώντας μερικά αστέρια για να χρησιμοποιήσει την έγκριση των δικαιωμάτων των πορτραίτων, η αξία της μάρκας θα αυξηθεί. Αυτή είναι μια κοινή παρανόηση στη βιομηχανία γυαλιών.

Προκειμένου να αναπτυχθούν νέα προϊόντα / μάρκες που δεν έχουν ακόμη αποδειχθεί από την αγορά, οι κίνδυνοι είναι πολύ υψηλότεροι από τα ώριμα προϊόντα / μάρκες. Χωρίς απόλυτη βεβαιότητα, θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι το πρώτο προϊόν / εμπορικό σήμα που αναγνωρίζεται από την αγορά είναι ασφαλές. Ως εμπορικό σήμα της βιομηχανίας ενδυμάτων, η ZARA διαθέτει δυνατότητες δευτερογενούς ανάπτυξης. Αυτή η εξέλιξη ονομάζεται αναφορά και όχι καινοτομία. Αν και υπάρχουν επικρίσεις σε διάφορους τομείς, είναι αναμφισβήτητο ότι πρόκειται για έναν πολύ ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο εργασίας. Δεν επηρεάζει τον Amancio Ortega (πρόεδρος της μητρικής εταιρείας Inditex Group ZARA) για να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Η επιτυχία του ισχύει και για τη βιομηχανία γυαλιών.

Η αξία της ομάδας περιλαμβάνει την αξία του ταλέντου και της αξίας του συστήματος. Ακριβώς όπως ο Kai-Fu Lee είπε: Ένας φίλος ξεκίνησε μια επιχείρηση και πήγε να ψάξει για μια αγελάδα. Χρειάστηκε ένα μήνα και μισό για να τον φροντίσει και να σκάψει τελικά τον άνθρωπο. Χρειάστηκαν άλλες 45 ημέρες για να πείσει το άτομο αυτό και να του δώσει καλή μεταχείριση, όπως το καθεστώς του εταίρου και η δικαιοσύνη. Αργότερα, ο άνθρωπος ανέπτυξε περισσότερο από ένα χρόνο τεχνολογίας σε άλλες εταιρείες. Αυτοί οι τρεις μήνες σκληρής δουλειάς ξεπέρασαν τους άλλους για πέντε χρόνια. Αυτή είναι η ενσάρκωση της αξίας του ταλέντου. Για παράδειγμα, οι λειτουργίες μάρκας, η κατάρτιση και ο σχεδιασμός στη βιομηχανία οπτικών είναι θέσεις με δική τους αξία ταλέντου. Αν τυχαίνει να είναι μια τέτοια αγελάδα, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Αν όχι, τότε πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε το ταλέντο και να δημιουργείτε ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης. Αυτό μπορεί να είναι επιτυχής. Εάν δεν έχετε και τα δύο, θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές.

Αν και στη διαδικασία έναρξης μιας επιχείρησης, οι άνθρωποι τείνουν να έχουν την ικανότητα να επισκευάζονται, δηλαδή ο στόχος γίνεται σαφής από την αβεβαιότητα και η μέθοδος γίνεται σαφής από τη σύγχυση. Ωστόσο, γιατί το ποσοστό αποτυχίας της επιχειρηματικότητας είναι ακόμα τόσο μεγάλο, επειδή οι περισσότεροι από τους λόγους δεν μπορούν να επιμείνουν και δεν μπορούν να επιμείνουν. Συνήθως υπάρχει έλλειψη κεφαλαίων. Αυτό το φαινόμενο είναι πιο εμφανές στη βιομηχανία του Διαδικτύου και η δυσκολία στη χρηματοδότηση της επέκτασης των οπτικών καταστημάτων της αλυσίδας είναι επίσης μία από τις επιδόσεις της.

Η μεγαλύτερη αλλαγή στην επιχειρηματικότητα είναι η αλλαγή. Η επιφάνεια είναι ο ανταγωνισμός του προϊόντος. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο ανταγωνισμός της στρατηγικής, του ταλέντου και του κεφαλαίου. Η επιχειρηματικότητα πρέπει να βρει το δικό της μοντέλο με αβεβαιότητα για να επιτύχει τους στόχους της.

http://www.gift-package.com/