Η Google κυκλοφόρησε την επιχειρηματική έκδοση των έξυπνων γυαλιών, η τιμή είναι πολύ χαμηλότερη από τα παρόμοια προϊόντα της Microsoft

- Jun 20, 2019-

Στις 20 Μαΐου, η Google εγκαινίασε το Google Glass Enterprise Edition 2 για εταιρικούς πελάτες, ο οποίος χρησιμοποιεί έναν πικο-προβολέα για την αποστολή εικόνων που παράγονται από υπολογιστή στα μάτια του χρήστη για να επιτύχει εικονική πραγματικότητα.


图片3


Η Google ξεκίνησε για πρώτη φορά το δικό της εμπορικό σήμα γυαλιών το 2013, και τα επόμενα χρόνια, το προϊόν δεν έχει προωθηθεί ευρέως στην καθημερινή ζωή. Το 2015, η Google διέκοψε το Google Glass για μαζικούς καταναλωτές λόγω ανησυχιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Το 2017, η Google άρχισε να αναπτύσσει συναφή προϊόντα για εταιρικούς πελάτες. Το Google Glass επέστρεψε ξανά. Είναι μια έκδοση της Glass Enterprise Edition, κυρίως για εταιρικούς πελάτες, που καλύπτουν τα γεωργικά μηχανήματα, την κατασκευή, την ιατρική, την εφοδιαστική και ούτω καθεξής.

Σε ορισμένες εταιρείες, η χρήση του Google Glass είναι εξίσου απαραίτητη με το PPT. Στο εργοστάσιο της AGCO, μπορείτε να δείτε περισσότερους από 100 εργαζόμενους που συνεργάζονται με το Google Glass. Ο Peggy Gullick, διευθυντής της βελτίωσης των επιχειρηματικών διαδικασιών στην AGCO, δήλωσε: "Τα γυαλιά Google αποτελούν μέρος της στολής του εργαζομένου και, όπως τα γάντια και τα κράνη, φοριούνται κατά το μεγαλύτερο μέρος των ωρών εργασίας."


图片4


Η εκτόξευση του Google Glass Enterprise 2 θα υποστηριχθεί από την πλατφόρμα Snapdragon XR1 της Qualcomm, η οποία θα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Στην εμφάνιση, η Smith Optics θα παρέχει στην Google πλαίσια που μοιάζουν με συνηθισμένα γυαλιά. Τα νέα γυαλιά θα χρησιμοποιηθούν στις βιομηχανίες εφοδιαστικής, παραγωγής και ιατρικών υπηρεσιών.

Το Google Glass Enterprise Edition 2 διατίθεται στην τιμή των 999 δολαρίων, η οποία είναι πολύ χαμηλότερη από την τιμή των $ 3.500 της Microsoft Hololens 2.

https://www.gift-package.com/