Εξωτερικά Μέσα: Huawei Smart AR / VR γυαλιά ή ντεμπούτο στο IFA 2019

- Aug 16, 2019-

Είναι κατανοητό ότι ήδη από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου Huawei P30, η Huawei και η κορεατική μάρκα μόδας Gentle Monster ανακοίνωσαν συνεργασία για την από κοινού ανάπτυξη των πρώτων έξυπνων γυαλιών. Αυτό το προϊόν μοιάζει με κανονικά γυαλιά ηλίου και δεν διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα.


Η Letsgodigital ανέφερε ότι στις 14 Αυγούστου, η Huawei υπέβαλε αίτηση για δύο εμπορικά σήματα με την επωνυμία Huawei "AR Glass" και Huawei "VR Glass" στην EUIPO (Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ) και στο UK IPO (Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας). Και τα δύο εμπορικά σήματα κατατάσσονται στην κατηγορία 9 με οδηγίες: έξυπνα γυαλιά, έξυπνα ρολόγια, smartphones, γυαλιά 3D, γυαλιά ηλίου και γυαλιά.


Η Letsgodigital είπε ότι νωρίτερα αυτό το έτος, η Huawei έχει μοιραστεί μερικά στοιχεία για τα γυαλιά AR που αναπτύσσονται: τα έξυπνα γυαλιά της Huawei θα είναι εξοπλισμένα με βοηθητικούς φωνητικούς, ενσωματωμένα μικρόφωνα και ηχεία και μπορούν επίσης να κάνουν κλήσεις μέσω έξυπνων γυαλιών. Τα έξυπνα γυαλιά είναι πιστοποιημένα κατά IP67 και είναι αδιάβροχα και dustproof. Επιπλέον, τα έξυπνα γυαλιά της Huawei θα είναι εξοπλισμένα με μια μπαταρία 2200mAh.

Η Huawei δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έξυπνα γυαλιά AR και VR. Η Letsgodigital θεωρεί ότι τα έξυπνα γυαλιά μπορεί να εμφανίζονται στο IFA 2019.

http://www.gift-package.com/