Οι ειδικοί ματιών σας λένε πιο σύντομες, πιο υγιείς με τους φακούς επαφής

- Nov 27, 2019-

Οδηγός: Αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που προκαλούνται από τη μυωπία, οι βολικοί και πανέμορφοι φακοί επαφής έχουν γίνει η πρώτη επιλογή για πολλούς ανθρώπους. Οι φακοί επαφής φοριούνται περιοδικά. Πώς μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τους φακούς επαφής και να προστατέψετε τα μάτια σας; Ο Δρ. Pan Qing, Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Οφθαλμολογίας του Επαρχιακού Λαϊκού Νοσοκομείου Zhejiang, ήρθε να μοιραστεί μαζί σας σχετικά με τον κύκλο φθοράς των φακών επαφής.

Αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα της μυωπίας, οι βολικοί και όμορφοι φακοί επαφής έχουν γίνει η πρώτη επιλογή για πολλούς ανθρώπους. Οι φακοί επαφής φοριούνται περιοδικά. Πώς μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τους φακούς επαφής και να προστατέψετε τα μάτια σας; Ο Δρ. Pan Qing, Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Οφθαλμολογίας του Επαρχιακού Λαϊκού Νοσοκομείου Zhejiang, ήρθε να μοιραστεί μαζί σας αυτά τα πράγματα σχετικά με τον κύκλο φθοράς των φακών επαφής.

Προς το παρόν, η κυρίαρχη έννοια της διεθνούς φθοράς είναι να προωθηθεί "μικρότερη και υγιέστερη". Ωστόσο, μέσω της κλινικής παρατήρησης, ο Δρ. Pan επεσήμανε ότι όσον αφορά τον κύκλο φθοράς των φακών επαφής, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες παρανοήσεις μεταξύ των φορέων. όπως:

Ο λόγος για τον οποίο οι ετήσιοι και τριμηνιαίοι φακοί επαφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα οφείλεται στην καλύτερη ποιότητα.

Φοράω μόνο φακούς επαφής μια φορά, γι 'αυτό τα αγοράζω κάθε χρόνο και κάθε εποχή σε περίπτωση που τα χρειάζομαι.

Q4'15 Τα δεδομένα σχετικά με τις επιπτώσεις δείχνουν ότι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο χρήστες στις έξι καταναλωτικές περιοχές της Κίνας (Shanghai, Beijing, Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou, Chengdu) εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τριμηνιαίους, εξαμηνιαίους ή και ετήσιους φακούς επαφής. Από την άποψη αυτή, ο Δρ. Pan επεσήμανε ότι πολλά ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι οι μακροχρόνιοι φακοί επαφής μπορεί να προκαλέσουν περιττές βλάβες στα μάτια και να φορούν φακούς επαφής πρέπει να ακολουθούν τη σωστή έννοια του "βραχύτερου και υγιέστερου".

Κυκλοφορική εξέλιξη των φακών επαφής

Αν και ο φακός επαφής είναι μια σύγχρονη εφεύρεση, η ιστορία του μπορεί να ανιχνευθεί στην ιδέα του "ανοίγματος του εγκεφάλου" το 1508 από τον καλλιτέχνη και τον εφευρέτη Leonardo da Vinci. Για περισσότερα από 500 χρόνια, οι φακοί επαφής έχουν υποστεί αρκετές θεωρητικές και ερευνητικές και τεχνολογικές καινοτομίες.

Ένα από τα τελευταία επιτεύγματα είναι η εφεύρεση φακών επαφής αντικατάστασης μικρού κύκλου στη δεκαετία του '80, η οποία αναφέρεται σε προϊόντα με κύκλους αντικατάστασης βραχύτερους ή ίσους με ένα μήνα (συμπεριλαμβανομένης της ημερήσιας, διμηνιαίας και μηνιαίας). Προκειμένου να γίνει διάκριση μεταξύ αυτών, οι προηγούμενοι φακοί επαφής μεγάλης διάρκειας ονομάζονται παραδοσιακοί φακοί επαφής. Οι παραδοσιακοί φακοί επαφής υποστηρίζουν τη μακρύτερη φθορά, η οποία γενικά αναφέρεται στις ετήσιες, εξαμηνιαίες και τριμηνιαίες ρίψεις που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. https://www.gift-package.com/