Οικονομική ανάκαμψη οδήγησε την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας χαρτικά δώρων

- Aug 07, 2017-

Η βιομηχανία αντανακλά γενικά ο κύκλος εργασιών της δώρο χαρτικά βιομηχανία φέτος σε σχέση με πέρυσι θα αυξηθεί από 10% έως 20%, και μερικές ακόμη και αισιόδοξος σχετικά με τον κύκλο εργασιών που εκτιμάται ότι μπορεί να υπερδιπλασιαστεί. Δώρο Χαρτικά βιομηχανία επιδόσεων σε σύγκριση με πριν από δύο χρόνια έχει βελτιωθεί σημαντικά, η οποία είναι η σταδιακή ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας είναι αδιαχώριστες.

Επιπλέον, με την έννοια της καινοτομίας που σταδιακά ενσωματωθεί η βιομηχανία, η βιομηχανία εκτιμά επίσης ότι η βιομηχανία μέσα στα επόμενα δύο έως τρία χρόνια της ανάπτυξης είναι επίσης πολύ αξίζει να παρακολουθούμε.

Εκτελεστικό διευθυντή Lin Junlong μας είπε προχθές στην εναρκτήρια τελετή, οδηγείται από τη βελτίωση της τοπικής οικονομίας, χαρτικά βιομηχανίας αυτό το έτος, την απόδοση του μια μικρή κορύφωση και δώρα.

Lin Junlong, δήλωσε ότι η φετινή δώρο και χαρτικά βιομηχανία επιδόσεις ήταν καλύτερη από πέρυσι, πολλοί λιανοπωλητές και διανομείς του κύκλου εργασιών υψηλότερο από πέρυσι, και μερικά ακόμη περισσότερο από διπλασιασμένη πέρυσι.

Είπε ότι η έκρηξη στον κλάδο είναι στενά συνδεδεμένη με την ανάπτυξη της οικονομίας. Αν η οικονομία είναι αργή, οι περισσότερες εταιρείες θα μειώσει τους προϋπολογισμούς τους στο γραφείο προμηθειών, και θα μειωθεί η ζήτηση για δώρα και δώρα, οδηγεί σε μείωση της απόδοσης του κλάδου. «Τα τελευταία χρόνια, λόγω των επιπτώσεων των 911 και Shas, δώρο και χαρτικά κύκλου εργασιών βιομηχανίας μειώθηκε, μόλις γλίστρησε στην κοιλάδα. Ωστόσο, με τα δύο χρόνια που βελτίωση της τοπικής οικονομίας, η εταιρεία στο γραφείο προμηθειών και δώρα, δώρα για τη δαπάνη αυξήθηκε σταδιακά, πέρυσι η βιομηχανία έχει αρχίσει να ανακτήσει και η φετινή απόδοση έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της απόδοσης της βιομηχανίας, το φετινό δώρα και δώρα έκθεση και έκθεση εξοπλισμού γραφείου και γραφικής ύλης προσέλκυσε μεγάλο αριθμό των επιχειρήσεων, ένα σύνολο από Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Κίνα, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο πάνω από 10 χώρες 209 εκθέτες, αύξηση κατά 17% σε σχέση με πέρυσι και το 28% των εκθετών δεύτερη νοικιασμένο περισσότερο από ένα περίπτερο. Lin Junlong αποκάλυψε ότι περίπου ένα μήνα πριν, όλα τα περίπτερα έκθεσης έχουν όλες οι επιχειρήσεις που προγραμματίζονται.

Ένας από τους εκθέτες JI International Trading Company είπε επίσης ότι από τις επιπτώσεις της στην τοπική οικονομική ανάκαμψη, αυτό το έτος της εταιρείας στο δώρο από πέρυσι έχει βελτιωθεί σημαντικά, αναμένεται κύκλου εργασιών θα αυξηθεί κατά τουλάχιστον 10% έως 20% του