Σχεδιάστε τα ταλέντα στο σπίτι και στο εξωτερικό για να κάνετε την ώθηση στην μεταμόρφωση και αναβάθμιση της βιομηχανίας γυαλιών Henggang

- Apr 16, 2019-

Έπειτα από δύο ημέρες ανοικτής και δίκαιης αξιολόγησης, ο διαγωνισμός επέλεξε επιτέλους τον 10ο "επαγγελματικό όμιλο διεθνών σχεδιαστών χρυσών μεταλλίων μόδας", φοιτητική ομάδα ένα, δύο και τρία βραβεία συνολικά 10 Όνομα και Βραβεία "Top Ten Fashion Eyewear Brands". Η σκηνή πραγματοποίησε επίσης μια νέα και μοναδική παράσταση γυαλιών, τα βραβευμένα κορυφαία τρία ποτήρια μάρκας αγωνίζονται για ντεμπούτο, δείχνοντας τη μοναδική γοητεία τους.

Ο Li Jian, γραμματέας της επιτροπής εργασίας κόμματος της οδού Henggang στην επαρχία Longgang, παρέδωσε μια ομιλία στην τελετή απονομής. Είπε ότι ελπίζει να χρησιμοποιήσει τον ανταγωνισμό ως ευκαιρία να ανακαλύψει και να προσελκύσει μια ομάδα εξαιρετικών ταλέντων σχεδιασμού στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να εγκατασταθούν στο Henggang και να μεταμορφώσουν και να αναβαθμίσουν τη βιομηχανία γυαλιών Henggang. Εγχύοντας ένα σταθερό ρεύμα ενέργειας.

https://www.gift-package.com/