Σχετικά με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Wuxi Blue Feather International Ltd

- Dec 18, 2017-


Wuxi Blue Feather International Ltd ειδικεύεται στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό, την παραγωγή και τις πωλήσεις όλων των ειδών τα πακέτα και διαφημιστικά προϊόντα. Το εργοστάσιό μας (Wuxi Dongsheng Gift Box στολίδια εργοστάσιο) ιδρύθηκε το 1996, ειδικεύεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις των διαφόρων ειδών περιπτώσεις γυαλιών και τσαντών, πανί καθαρισμού, όλα τα είδη των προϊόντων ψηφιακής εκτύπωσης, προϊόντα τσάντα, σημειωματάρια, πακέτο κ.λπ.

Με το τμήμα σχεδιασμού, το εργοστάσιό μας είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Εμείς μηνιαία ξεκινήσουμε όλα τα είδη των νέων προϊόντων για να συμβαδίσει με τις τάσεις της αγοράς. Όσον αφορά το σχεδιασμό εμφάνισης, αναπτύσσουμε συνεχώς προϊόντα με μοναδική εμφάνιση. Με την προσαρμογή των δομών διαφόρων προϊόντων, τα προϊόντα γίνονται μια τέλεια ενοποίηση της ομορφιάς και πρακτικότητας. Στις αρχές του 2013, έχουμε 2 πατέντες σχεδιασμού για περιπτώσεις γυαλιών.

1.png

Το πρώτο είναι μια θήκη γυαλιών διπλής στρώσης με αριθμό ευρεσιτεχνίας ZL 2013 3 0648589.2. Τα διπλά στρώματα καταργούν τις συμβάσεις μοντέλων που κάθε περίπτωση μπορεί να αποθηκεύσει μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά. Το πρώτο στρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση οπτικών γυαλιών ή γυαλιών ηλίου ενώ το δεύτερο στρώμα χρησιμοποιείται για φακούς επαφής. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, δηλαδή έναν καθρέφτη, ένα τσιμπιδάκι, 2 μικρές πλαστικές φιάλες και ένα μικρό πλαστικό κουτί, οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν την άνεση και την καθαριότητα όταν χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν. Εξασφαλίζει επίσης τις ανάγκες των ανθρώπων για την αποθήκευση φακών επαφής και γυαλιών οράσεως στην καθημερινή ζωή και τα ταξίδια. Ως εκ τούτου, αυτό το καινοτόμο προϊόν έχει κερδίσει τον έπαινο των πελατών σε όλο τον κόσμο από την κυκλοφορία του στην αγορά.

2.png


Το δεύτερο προϊόν είναι μια πλαστική θήκη για γυαλιά ηλίου με σχήμα διπλώματος ευρεσιτεχνίας με αριθμό ευρεσιτεχνίας ZL 2013 3 0234900.9. Το μέγεθος του είναι μεγάλο και κατάλληλο για γυαλιά ηλίου μεγάλου μεγέθους. Αν οι άνθρωποι πηγαίνουν στην παραλία για διακοπές, μπορούν να μεταφέρουν αυτή την υπόθεση γυαλιών ηλίου μαζί τους. Είναι ενδιαφέρον και χαλαρό να παραλάβετε τα γυαλιά ηλίου από τη θήκη και να απολαύσετε τον ήλιο και την παραλία. Εκτός αυτού, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων, καθιστώντας τη ζωή μας πιο βολική και πολύχρωμη.

3.png

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει συνεχώς μοναδικά σχέδια και όλο και περισσότερα πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας έχουν χορηγηθεί σε εμάς. Αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού ενθαρρύνουν την εταιρεία μας να συμβάλει περισσότερο στην οικοδόμηση ενός περιβάλλοντος που σέβεται και προστατεύει το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στην Κίνα. Με τη βελτίωση της μοναδικότητας της εμφάνισης των προϊόντων και της σταθερότητας της ποιότητας, η ανταγωνιστικότητά μας στον πυρήνα γίνεται ισχυρότερη, γεγονός που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας κερδοφόρου και συνεχιζόμενης εταιρείας με τους πελάτες μας.

http://gift-package.com/