Προσαρμοσμένες Γυαλιά Εταιρεία Τοπολογία Γυαλιά ανυψωμένα συνολικά 13 εκατομμύρια δολάρια

- Aug 15, 2019-

Η καναδική ομάδα γυαλιών New Look Vision Group Inc. (εφεξής αναφερόμενη ως "New Look Vision") ανακοίνωσε την επένδυση σε γυαλιά για τοποθέτηση γυαλιών Topology Eyewear. Με τη συναλλαγή, η New Look Vision θα λάβει μερική συμμετοχή στα γυαλιά τοπολογίας και τα αποκλειστικά δικαιώματα στα γυαλιά τοπολογίας στον Καναδά και σε ορισμένες αγορές.


Προηγουμένως Topology Γυαλιά έχει λάβει δύο γύρους της χρηματοδότησης σπόρων από επενδυτές όπως ο μύλος ιδρυτής OPI ιδρυτής George Schaeffer. Η επένδυση της New Look Vision επέτρεψε στην Topology Eyewear να συγκεντρώσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια δολάρια.


Η New Look Vision σχεδιάζει να προωθήσει γυαλιά οράσεως υψηλών προδιαγραφών μέσω της γραμμής προϊόντων Topology Eyewear, η οποία θα κυκλοφορήσει σε 15 καταστήματα τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων στο Κεμπέκ, το Οντάριο, την Αλμπέρτα και τη Βρετανική Κολούμπια, προώθηση της κλίμακας.


Με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, τα Topology Eyewear δεσμεύονται να χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία για να προσαρμόζουν τα γυαλιά για να αντιμετωπίσουν οι πελάτες το πρόβλημα των περιορισμένων γυαλιών και των περιορισμένων επιλογών. Ο Eric Varady, ιδρυτής της Topology Glasses, μηχανικός ιατρικών συσκευών, ο οποίος ανακάλυψε το κενό της βιομηχανίας από την οπτική του εμπειρία, συνειδητοποίησε ότι τα απλά γυαλιά απλά δεν μπορούσαν να ταιριάζουν με τέτοια ποικίλα χαρακτηριστικά του προσώπου καθόλου.


Τοπολογία Τα γυαλιά προσαρμοσμένα στα γυαλιά με τοπολογία χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία 3D σάρωσης προσώπου και επαυξημένης πραγματικότητας σε συνδυασμό με προηγμένες διαδικασίες κατασκευής. Η εταιρεία διαθέτει μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφαρμογή για κινητά που χρησιμοποιεί 20.000 σημεία μέτρησης για να δημιουργήσει ένα τρισδιάστατο μοντέλο χαρακτηριστικών του προσώπου με ακρίβεια των επιπέδων κάτω από το χιλιοστόμετρο. Αυτή η εφαρμογή προσαρμόζει αυτόματα τον σχεδιασμό γυαλιών έτσι ώστε το πλαίσιο να ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπο και να εξάγει κάθε οπτική μέτρηση με εξαιρετική ακρίβεια 3D, προσφέροντας προσαρμοσμένη υπηρεσία στους πιο απαιτητικούς πελάτες.


Οι πελάτες μπορούν επίσης να ταιριάζουν αυθαίρετα με υλικά, στυλ και χρώματα και μπορούν να προσομοιώσουν τη δοκιμή της εφαρμογής μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας. Κάθε προϊόν γυαλιών τοπολογίας κόβεται από ιταλικά φύλλα οξικού οξέος ή ελαφρύ, εύκαμπτο ανοξείδωτο χάλυβα και μπορεί να χαραχθεί με το όνομα του πελάτη. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα γυαλιά, τα γυαλιά τοπολογίας έχουν τα πλεονεκτήματα των πιο άνετων γυαλιών, σαφέστερων οπτικών φακών και ποικίλων μορφών.


Ο Antoine Amiel, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της New Look Vision, δήλωσε: "Η αγορά ειδών γυαλιών υψηλών προδιαγραφών προσφέρει ελκυστικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Topology Γυαλιά ηλίου οδηγεί το δρόμο σε έθιμο γυαλιά. Τα προσαρμοσμένα γυαλιά συνδυάζουν την τεχνολογία, τα κουφώματα αιχμής και την τεχνολογία οπτικής μέτρησης ακριβείας. Τα Νέα Γυαλιά Οράσεως και το Τοπίο θεωρούν ότι η επιστήμη και η τεχνολογία θα βελτιώσουν περαιτέρω τα προϊόντα γυαλιών. Με το αποτύπωμα του λιανικού εμπορίου και τη διορατικότητα στις ανάγκες των πελατών μας, η συνεργασία μας θα υποστηρίξει τη συνεχή ανάπτυξη του στυλ και του σχεδιασμού της Topology Eyewear και θα συνεχίσει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και να φέρει τα γυαλιά τοπολογίας στους καναδούς καταναλωτές.


Ο Eric Varady, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Topology Eyewear, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον καναδικό διευθυντή λιανικής πώλησης οπτικών γυαλιών. Το New Look Vision είναι ένας οργανισμός που έχει προηγμένη φιλοσοφία και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για την ενίσχυση της λιανικής εμπειρίας του πελάτη. Είμαι ενθουσιασμένος που επεκτείνω την εμπειρία των καταναλωτών από τα γυαλιά τοπολογίας, έτσι ώστε οι απαιτητικοί πελάτες της New Look Vision να μπορούν επίσης να βάζουν τα έθιμα γυαλιά μας στο κατάστημα. "


Σχετικά με το New Look Vision


Η New Look Vision κατέχει ηγετική θέση στην καναδική βιομηχανία γυαλιών με 380 καταστήματα και διαθέτει μάρκες γυαλιών όπως τα γυαλιά New Look, Vogue Optical, Greiche & Scaff και Iris, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οπτικών εργαστηρίων. Από τις 30 Απριλίου 2019, η New Look Vision εξέδωσε 15.597.094 κοινές μετοχές της Κατηγορίας Α.

http://www.gift-package.com/