'Θεραπεία της μυωπίας' Αλλαγή 'για να αφαιρέσετε τα γυαλιά': Διόρθωση όρασης Ψευδής προπαγάνδα για να αντικαταστήσετε το 'εξωτερικό ένδυμα'

- May 15, 2019-

Η δημοσκόπηση των παιδιών και των εφήβων που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο 2018 δείχνει ότι το συνολικό ποσοστό μυωπίας των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κίνα είναι 36,0%. Η μυωπία των νέων χαρακτηρίζεται από νεαρή ηλικία και βαριά βαθμό. Η κατάσταση της πρόληψης και του ελέγχου δεν είναι αισιόδοξη. Απαντώντας σε αυτή την κατάσταση, η Εθνική Επιτροπή Υγείας και Υγείας, το Γραφείο Πληροφοριών Κεντρικού Δικτύου και άλλα έξι τμήματα εξέδωσαν με σαφήνεια την "Ανακοίνωση για περαιτέρω ρύθμιση της διόρθωσης των εργασιών διόρθωσης μυωπίας παιδιών και εφήβων (εφεξής" ανακοίνωση ") δήλωσε ότι η τυποποίηση της προσπάθειας διόρθωσης της μυωπίας είναι σοβαρή. Διερευνήστε και ασχοληθείτε με ψευδή και υπερβολική προπαγάνδα στη διόρθωση μυωπίας.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος διαπίστωσε στη συνέντευξη ότι πολλές υπηρεσίες διόρθωσης μυωπίας έχουν βάλει "κρυμμένα ρούχα" για την ψευδή και υπερβολική προπαγάνδα τους. Συνεχίζουν να παραπλανούν τα παιδιά, τους εφήβους και τους γονείς της μυωπίας υιοθετώντας έναν πιο σιωπηρό τρόπο αλλαγής εκφράσεων, λεκτικών υποσχέσεων, πωλήσεων μέσω διαδικτύου κ.λπ. και η βλάβη εξακολουθεί να υπάρχει.

Στις 7 Μαΐου, ο δημοσιογράφος ήρθε σε ένα εκπαιδευτικό κέντρο μυωπίας που ειδικεύεται στη θεραπεία μασάζ κοντά στο πρώτο δημοτικό σχολείο Dianliu στην πόλη Jinan. Στην οθόνη έξω από τον οργανισμό, ταχυδρομήθηκε μια μεγάλη αφίσα με "ανάκτηση όρασης" και στον τοίχο αναρτήθηκε ένας τιμοκατάλογος και ένας πίνακας αναφοράς πρόβλεψης όρασης, που φαίνεται να είναι λειτουργικές προδιαγραφές.

«Αντιμετωπίζουμε τη μυωπία με τις συνήθεις τεχνικές μασάζ της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής. Ο ρυθμός θεραπείας της μέτριας μυωπίας είναι πάνω από 90% και η ήπια είναι σχεδόν 100%». Μόλις εισέλθει η πόρτα, το προσωπικό θα εισαγάγει τη λειτουργία και το αποτέλεσμα της θεραπείας μασάζ. Έμαθα ότι ο δημοσιογράφος σκόπευε να συμβουλευτεί ένα 7χρονο παιδί με όραμα των 0,5 και 0,6 και το προσωπικό ανέφερε γρήγορα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: "Δύο μαθήματα 13.600 γιουάν, και τα δύο μάτια έφτασαν στο 1.0 και το όραμα επέστρεψε στο φυσιολογικό. " Μπροστά στο ερώτημα του δημοσιογράφου σχετικά με το εάν μπορεί να θεραπευθεί η μυωπία, ο υπάλληλος ορκίστηκε να πει: «Δεν είναι σίγουρα δυνατή η χρήση γυαλιών, αλλά μπορεί να μαλακώσει από φυσιοθεραπευτή».

Στην πραγματικότητα, η ιδέα ότι η «μυωπία δεν μπορεί να θεραπευτεί υπό τις υπάρχουσες ιατρικές συνθήκες» έχει από καιρό συναίνεση στον ιατρικό τομέα. Η "Ανακοίνωση" δηλώνει σαφώς ότι οι εκφράσεις "αποκατάσταση", "ανάκτηση", "βαθμός μείωσης" και "θεραπεία μυωπίας" δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται στη διόρθωση της μυωπίας. Σε αυτήν την κατάσταση, μερικά ιδρύματα έχουν αλλάξει την προηγούμενη δημοσιότητα της "θεραπείας μυωπίας" και έχουν μετατρέψει τις ασπρόμαυρες λέξεις σε λεκτικές υποσχέσεις και άλλους πιο λεπτούς τρόπους για να κάνουν ψευδή και υπερβολική προπαγάνδα.


https://www.gift-package.com/