Τα Χριστούγεννα μπορούν να είναι ζεστά και ζωντανά!

- Dec 24, 2019-

Όταν οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις στους δρόμους και τα σοκάκια γεμίζουν τους ορίζοντές μας, η χαρούμενη ατμόσφαιρα του φεστιβάλ είναι σαν τον ζεστό αέρα που έρχεται ξαφνικά. Ανεξάρτητα από το πώς θέλετε να πείτε "οι Κινέζοι δεν συνθέτουν αυτά τα δυτικά φεστιβάλ", η καρδιά δεν μπορεί να σταματήσει τα Χριστούγεννα από "μέσα στον πειρασμό".

Απλά, να είστε ευτυχείς και να είστε πιο εμπεριστατωμένοι. Ο φετινός συνεργάτης του κέντρου διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού έχει προγραμματίσει κρυφά πολλές εκπλήξεις. Δημιουργώντας το γραφείο, προετοιμάζοντας τις εκπλήξεις των διακοπών και ξεκινώντας την παράδοση δώρου Santa Claus, η «εξαντλημένη προσπάθεια» είναι να σας αφήσει μια αξέχαστη μνήμη Χριστουγέννων.

V9KQR0X[TQ@7C6}AS@)UT4K

Με προσοχή, η μικρή διακόσμηση περνάει πολύ από τη ζεστασιά

CBZ_9UM95NLS0ICDBVP3G76

Ίσως κάθε Χριστούγεννα, θα πάρετε μια ιστορία. Ορισμένες ιστορίες ονομάζονται "Ρεουνιόν", μερικές λέγονται "φαγητό, ποτό, ποτό και ποτό" και μερικές λέγονται "Lang up", αλλά για τα Χριστούγεννα του 2018 θέλουμε να σας δώσουμε μια ιστορία που μπορεί να επισημανθεί με "ζεστασιά" , ακριβώς όπως εμείς Η υπόσχεση σε κάθε ιδιοκτήτη είναι η ίδια, "με μια ζεστή καρδιά, κάνει ζεστά πράγματα." Ο ήλιος ανατέλλει ως συνήθως, η ιστορία συνεχίζεται, μια καινούργια μέρα, έλα! https://www.gift-package.com/