Επιλέξτε ένα κομψό κουτί μολυβιών μόδας

- May 09, 2018-

Η περίπτωση μολυβιού είναι ένα από τα χαρτικά για να μάθουν οι μαθητές. Υπάρχουν πολλά είδη κιβωτίων μολυβιού και πρέπει να μάθουμε περισσότερα για αυτά ώστε να επιλέξουν καλύτερα την κατάλληλη περίπτωση μολυβιού. Τώρα, το μολύβι-κουτί δεν είναι μόνο ένα είδος γραφικής ύλης, αλλά και ένα είδος διακόσμησης για παιδιά. Υπάρχουν πολλά μοναδικά γυαλιά υψηλής ποιότητας στην αγορά για να αγοράζουν οι άνθρωποι.

Πολλή υφή, συνήθως ξύλο, σίδηρο, πλαστικά προϊόντα, διαφορετικά σχήματα, ως επί το πλείστον ορθογώνιο σχήμα. Του οποίου ο χαρακτήρας είναι: αποτελείται από εξωτερικό και εσωτερικό κουτί, μέσα στο άδειο στη μακρύτερη πλευρά του εξωτερικού σώματος και εισάγεται μέσα στο σώμα του κιβωτίου, μια άλλη μακριά πλευρά του εξωτερικού σώματος κατά μήκος μιας άρθρωσης στο καπάκι, το καπάκι αποτελείται από δύο στενή ανύψωση της άρθρωσης καπακιού που συνδέει το καπάκι.

Σώμα μολυβιού.

Δεν υπάρχει υπερβολικά φανταχτερός σχεδιασμός, σε σύγκριση με το ξύλινο και πλαστικό μολύβι, το σίδερο δεν είναι εύκολο να παραμορφωθεί, να καταστραφεί και είναι πολύ πρακτικό, κατάλληλο για μαθητές δημοτικού.

Πλαστική θήκη μολυβιού.

Φωτεινό χρώμα, πλούσιο μοτίβο, αλλά δεν υπάρχει σιδερένιο κιτ χαρτιού αντι-πτώση, αντι-παραμόρφωση. Είναι δημοφιλής στους σπουδαστές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη μαζική αγορά, και ακόμη και οι φοιτητές μερικές φορές το χρησιμοποιούν. Ειδικά για τα κορίτσια.

Ξύλινο κουτί με μολύβια.

Η επιφάνεια είναι χαραγμένη με όλα τα είδη των γραφικών, αλλά οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τείνουν να μην το χρησιμοποιούν, επειδή το χρώμα είναι πολύ μονότονο, οπότε το ξύλινο κιβώτιο χαρτικής είναι σταδιακά σπάνιο.

Τσάντα Pen

Υπάρχει επίσης ένα είδος κουτί μολύβι για να χρησιμοποιήσετε το ύφασμα για να κάνετε, το πραγματικό όνομα είναι "τσάντα στυλό", είναι το "μικρά και μεσαία φοιτητής" κουτί γραφικών νέο κατοικίδιο ζώο "τα τελευταία χρόνια. Είναι φορητό και πρακτικό, κατάλληλο για τα παιδιά μας.