ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

- Apr 25, 2019-

Ιδρύθηκε το 1985, CHINA OPTOMETRIC και ΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ συντομογραφία COOA είναι η μόνη εθνική βιομηχανική οργάνωση στον κλάδο της οπτικής. Οργανώνεται από τα κινέζικα γυαλιά, την οπτομετρία, το εμπόριο, την επιστημονική έρευνα, τη διδασκαλία και άλλους εθελοντικούς οργανισμούς. Περισσότερα από 1.000 υπάρχοντα μέλη. Η ένωση αποτελείται από επτά επαγγελματικές επιτροπές: πλαίσια γυαλιών, φακοί γυαλιών και κενών, φακοί επαφής, εξοπλισμός, οπτομετρία, δοκιμές ποιότητας και επιστημονική εκπαίδευση. Οι επαγγελματικές επιτροπές εκτελούν επαγγελματικές δραστηριότητες σύμφωνα με την επιτροπή του σωματείου. Ο Οπτικός Σύνδεσμος έχει επίσης ένα China Optical Technology Magazine, το οποίο είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία και δημοσίευση του περιοδικού China Optical Technology Magazine.


Σύμφωνα με τα σχετικά εθνικά έγγραφα, η Κίνα Οπτική Ένωση είναι το κύριο σώμα της διαχείρισης της κινεζικής οπτικής βιομηχανίας. Έχει τρεις κύριες λειτουργίες:


1. Λειτουργία επιχειρησιακής υπηρεσίας.


2. Αυτοπειθαρχία, συντονισμός, εποπτεία και διατήρηση των νόμιμων δικαιωμάτων και συμφερόντων των επιχειρήσεων.


3. Βοηθήστε την κυβέρνηση στην ενίσχυση των λειτουργιών της διαχείρισης της βιομηχανίας.


Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει: διεξαγωγή ερευνών σε περιφερειακό και βιομηχανικό επίπεδο, διατύπωση σχεδίων ανάπτυξης της βιομηχανίας και πρόταση συστάσεων πολιτικής προς την κυβέρνηση. αποδοχή κυβερνητικών προμηθειών για στατιστικές σε ολόκληρο τον κλάδο, συμμετοχή στη διαχείριση και επίβλεψη της ποιότητας, οργάνωση της τεχνικής και επαγγελματικής κατάρτισης, συμμετοχή στην ανάπτυξη και αναθεώρηση των εθνικών προτύπων και βιομηχανικά πρότυπα, συμμετοχή στην έκδοση αδειών παραγωγής και επιχειρήσεων, , να συμμετέχουν στην κατασκευή σχετικών αγορών προϊόντων · να οργανώσει τις εκθεσιακές δραστηριότητες της βιομηχανίας, να αντανακλά τις απαιτήσεις της βιομηχανίας και των μελών, να συντονίσει τις σχέσεις με τις χώρες,


Καθώς η Κίνα θα ενταχθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, ο τρόπος οικονομικής εκμετάλλευσης θα είναι σταδιακά σύμφωνος με τα διεθνή πρότυπα, ενώ περισσότερες βιομηχανικές υποθέσεις έχουν αναληφθεί σταδιακά από τις εθνικές βιομηχανικές ενώσεις. Επί του παρόντος, το Γραφείο Επιτροπής Εθνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της Επιτροπής Οπτικομετρικών Επαγγελματιών και το Εθνικό Γραφείο Παραγωγής Βιομηχανικών Προϊόντων Γραφείο Οπτικής Παραγωγής Άδειας Παραγωγής εξετάζονται όλες στο οπτικό σύλλογο της Κίνας. Επιπλέον, η Κίνα Οπτική Ένωση πραγματοποίησε επίσης την Κίνα Διεθνούς Έκθεσης Οπτικών Βιομηχανίας στη Σαγκάη και το Πεκίνο την άνοιξη και το φθινόπωρο κάθε χρόνο, και διοργάνωσε μια αντιπροσωπεία για να συμμετάσχει στη διεθνή και επιρροή έκθεση διεθνείς γυαλιά. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες προωθείται και ρυθμίζεται η ανάπτυξη της οπτικής βιομηχανίας και ενισχύονται οι ανταλλαγές και η συνεργασία με τη διεθνή οπτική βιομηχανία.


https://www.gift-package.com/