Η παιδική πρόληψη και ο έλεγχος της μυωπίας πρέπει να απορρίψει πλήρως την ψευδοπροβολή

- Oct 08, 2019-

Τα τελευταία χρόνια, λόγω των αλλαγών στη μάθηση και το περιβάλλον διαβίωσης, η μυωπία των νέων έχει γίνει όλο και μεγαλύτερη γήρανση. Μερικά παιδιά είναι μόνο 6 ή 7 ετών, και φορούν χοντρά γυαλιά, πράγμα που είναι πραγματικά ανησυχητικό. Μακροπρόθεσμα, η μυωπία δεν προκαλεί μόνο ενόχληση στην ανάπτυξη του παιδιού, αλλά περιορίζει και τη μελλοντική ανάπτυξη του παιδιού. Για παράδειγμα, πιλότοι, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και άλλα αξιοζήλευτα επαγγέλματα θα έχουν αυστηρές απαιτήσεις για όραμα. Πώς να αποφύγετε τη μυωπία; Πώς να ελέγξετε αποτελεσματικά την άνοδο των βαθμών παιδιών;

Η μυωπία έχει γίνει μια «εθνική ασθένεια» ή περιορίζει την ανάπτυξη των εφήβων

Σύμφωνα με νέα στοιχεία από την έρευνα για την φυσική υγεία των κινέζων φοιτητών, η συχνότητα της μυωπίας σε μαθητές δημοτικού σχολείου στην Κίνα είναι 22,78%, η μέση σχολική φοίτηση 55,22% και η μέση σχολική φοίτηση 70,34%. Η μεγάλη συχνότητα μυωπίας σε εφήβους έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς γονείς και έχει τραβήξει την προσοχή ολόκληρης της κοινωνίας.

Η πρόληψη και ο έλεγχος της μυωπίας στους εφήβους θα πρέπει να απορρίψει εντελώς τις «ψευδοπροθέσεις» στην επιστήμη

Το ποσοστό μυωπίας των νέων έχει αυξηθεί σταθερά και έχουμε ήδη εκδώσει μια σημαντική προειδοποίηση - η πρόληψη και ο έλεγχος της νεανικής μυωπίας είναι ένα επείγον καθήκον! Κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, οι γονείς ανησυχούν για τα προβλήματα όρασης του παιδιού τους ενώ ανησυχούν για την ακαδημαϊκή απόδοση των παιδιών τους. Μπροστά στη παιδική μυωπία, πολλοί γονείς είναι εύκολο να ακούσουν και να ακούσουν και να ακούσουν την «ψευδοπροβολή» στη διόρθωση νεανικής μυωπίας, όπως «όσο περισσότερο φοβάται ο βαθμός, τόσο περισσότερο τα γυαλιά είναι τα ίδια» και "τα γυαλιά μπορούν να αποκατασταθούν χωρίς γυαλιά".

Οι ειδικοί τόνισαν ότι από ιατρική άποψη, από τη στιγμή που σχηματίζεται μυωπία, δεν μπορεί να αντιστραφεί. Η διόρθωση της μυωπίας στους εφήβους πρέπει να είναι επιστημονική και περιεκτική και να απορρίπτει τις "ψευδοπροθέσεις". Το "επιστημονικό και ολοκληρωμένο σύστημα πρόληψης και ελέγχου μυωπίας," αντι- "," διακυβέρνηση "και" έλεγχος "έχουν κατασκευαστεί για να προστατεύουν την υγιή ανάπτυξη των ματιών των νέων.


https://www.gift-package.com