Ο Καναδάς απαγορεύει το άγχος στα κόκκινα μάτια της Ιαπωνίας από το καρδιαγγειακό σύστημα

- Jun 25, 2019-

Οι "κόκκινες ματιές" της Ιαπωνίας έχουν απαγορευτεί στον Καναδά, ασκώντας πίεση στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Οι οφθαλμικές σταγόνες που παράγονται από την Shentian Pharmaceuticals της Ιαπωνίας είναι γνωστές ως "Hermes στα μάτια Drops" και ήταν στην πρώτη γραμμή του καταλόγου των προϊόντων που πρέπει να αγοράσουν για τους ξένους τουρίστες στην Ιαπωνία για πολλά χρόνια. Ωστόσο, η Health Canada έχει εκδώσει μια ανακοίνωση που πρόσφατα ζήτησε την απομάκρυνση ορισμένων ιαπωνικών οφθαλμικών σταγόνων, συμπεριλαμβανομένου του FX και του PC στην επικράτειά του, με το σκεπτικό ότι μπορεί να προκαλέσει "σοβαρούς κινδύνους για την υγεία".

Με τη διατύπωση της «αποτελεσματικής ανακούφισης της κούρασης των ματιών» και της «χρέωσης για διπλά πτύελα», οι οφθαλμικές σταγόνες της Shentian FX της Ιαπωνίας και άλλων οφθαλμικών σταγόνων έγιναν γρήγορα «καθαρά κόκκινα προϊόντα» και εμφανίστηκαν στην εγχώρια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα FX Gold Eye Drops είναι ο βασικός άξονας της "Ανακούφιση από την κόπωση και τη συμφόρηση των ματιών". Το FX Gold βασίζεται σε αυτό το συμπλήρωμα με βιταμίνη Β6. Τα δύο μοντέλα διατιμώνται σε περίπου 70 έως 80 γιουάν ανά φιάλη. Η τιμή της μη προσέγγισης των ανθρώπων δεν μπορεί να σταματήσει τον ενθουσιασμό των καταναλωτών. Ο δημοσιογράφος της Global Times πρέπει να αγοράζει καθημερινά δεκάδες φιάλες για φίλους. Στην πραγματικότητα, το εντυπωσιακό φίλτρο είναι πραγματικά πολύ δημοφιλές.

Ωστόσο, η Health Canada δημοσίευσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με την οποία αρκετές ιαπωνικές "κόκκινες οφθαλμικές σταγόνες", συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων FX silver, gold and PC, έπρεπε να απομακρυνθούν από την επικράτεια και να απαγορευτούν στο διαδίκτυο. Εμπορικός. Η Health Canada δήλωσε σε μια δήλωση ότι τα προϊόντα αυτά περιέχουν συνταγογραφούμενα συστατικά που δεν έχουν εγκριθεί από την Health Canada και πρέπει να χρησιμοποιούνται με τη συμβουλή και την επίβλεψη των επαγγελματιών, επειδή χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία συγκεκριμένων ασθενειών και ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. . Ορισμένοι εμπειρογνώμονες δήλωσαν ότι αυτές οι οφθαλμικές σταγόνες περιέχουν «τετραϋδροζολίνη» και άλλα συστατικά, τα οποία είναι φάρμακα αδρεναλίνης, τα οποία προκαλούν άγχος στο καρδιαγγειακό σύστημα και μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες σε μακροχρόνια χρήση.

Στη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο της Global Times, ο κ. Wang, ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει το ασημένιο FX για πολλά χρόνια, δήλωσε ότι ως συνηθισμένος καταναλωτής δεν έχει δώσει ποτέ προσοχή στα συστατικά των οφθαλμικών σταγόνων πριν και κάθε φορά που αισθάνεται κουρασμένος όταν τα μάτια του είναι κουρασμένα, έχει χρησιμοποιηθεί. Σχετικά με την ανακοίνωση της Health Canada, ο κ. Wang είπε ότι θα αναστείλει τη χρήση αυτής της οφθαλμικής πτώσης και θα επιλέξει προσεκτικά φάρμακα στο μέλλον. Σύμφωνα με έρευνα, το 85% των κινέζων νετρονίων δήλωσε ότι δεν θα ακολουθήσουν την τάση να αγοράζουν καθαρά κόκκινα προϊόντα.

https://www.gift-package.com/