Μπορεί η πραγματική μυωπία να επιστρέψει στο φυσιολογικό όραμα μέσω της θεραπείας;

- Jul 03, 2019-

Όλοι γνωρίζουν ότι η μυωπία είναι δύσκολο να αποφευχθεί και να ελεγχθεί. Ένας από τους λόγους είναι ότι η μυωπία είναι πολύ περίπλοκη και επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων.

Πιστεύω ότι πολλοί από τους φίλους μου είχαν αμφιβολίες. Τώρα που το φάρμακο είναι τόσο ανεπτυγμένο, μπορεί η μυωπία να αποκατασταθεί στην κανονική όραση μέσω της θεραπείας; Φυσικά, η αποκαλούμενη "θεραπεία" αναφέρεται στην κατάσταση αποκατάστασης του ματιού σε μη μυωπία με μη χειρουργικά μέσα.

Σύμφωνα με τα τρέχοντα ερευνητικά αποτελέσματα, όταν το μάτι διευρύνεται, επιβεβαιώνεται ως πραγματική μυωπία. Δεν υπάρχει τρόπος να αντιστραφεί η μυωπία μέσω μη χειρουργικών μεθόδων. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να ελέγξει όσο το δυνατόν περισσότερο την εμβάθυνση της μυωπίας, δηλαδή η μυωπία είναι μη αναστρέψιμη!

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι σαν το ύψος ενός ατόμου. Ένα άτομο που έχει μήκος 1 μέτρου είναι απίθανο να επιστρέψει ξανά στο 1 μέτρο 6. Το βολβό είναι το ίδιο, είναι ήδη μακρύ, και είναι αδύνατο να το συντομεύσεις ξανά.

Τα παιδιά που έχουν μυωπία μπορούν να διορθώσουν μόνο την όρασή τους μέσω γυαλιών, συμπεριλαμβανομένων των γυαλιών πλαισίων και των φακών επαφής. Δεν θέλουν να φορούν γυαλιά. Μπορούν να φορούν Ortho-K CL τη νύχτα και να αποκτήσουν καλή γυμνή όραση κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε δεν χρειάζεται να φορούν γυαλιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. . Αφού σταθεροποιηθεί ο βαθμός μυωπίας του ενήλικα, είναι επίσης δυνατό να πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση καθρέφτη με τη διενέργεια διαθλαστικής χειρουργικής επέμβασης.

https://www.gift-package.com/