Τόσο η τεχνολογία και η μόδα, τα Huawei Smart Glasses είναι εντυπωσιακά

- Aug 22, 2019-

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Huawei ανακοίνωσε μια συνεργασία με την κορεατική μάρκα μόδας Gentle Monster στο συνέδριο της P30, λέγοντας ότι οι δύο εταιρείες θα ξεκινήσουν από κοινού ένα έξυπνο γυαλί. Ο επίσημος δικτυακός τόπος του Gentle Monster εγκαινιάστηκε στη σειρά έξυπνων γυαλιών σε τιμή 1999 γιουάν (284 δολάρια) και 2499 γιουάν (355 δολάρια).


Έχει αναφερθεί ότι αυτό το έξυπνο προϊόν γυαλιών έχει δύο ηχεία και ένα μικρόφωνο. Ο χρήστης μπορεί να απαντήσει στο τηλέφωνο πατώντας στο πλάι της θήκης γυαλιών και πραγματοποιώντας μια κλήση μέσω του μικροφώνου και του ηχείου στο βραχίονα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την παρεχόμενη θήκη για γυαλιά για να φορτίσουν ασύρματα τα γυαλιά. Η θήκη γυαλιών διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 2.200mAh. Επιπλέον, τα γυαλιά αυτά διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία AI Bluetooth για τη μείωση του θορύβου για τη βελτίωση της ποιότητας της κλήσης. Ταυτόχρονα, αυτά τα έξυπνα γυαλιά έχουν επίσης IP67 σκόνη / αδιάβροχη λειτουργία.


Προς το παρόν, υπάρχουν πέντε είδη αυτής της σειράς έξυπνων γυαλιών στην επίσημη ιστοσελίδα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικά πλαίσια και πλαίσια, αλλά η συνολική λειτουργία θα παραμείνει αμετάβλητη.


Η Huawei έθεσε επισήμως την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας αυτών των έξυπνων γυαλιών στις 6 Σεπτεμβρίου. Αναμένεται ότι η Huawei θα φέρει αυτά τα δύο νέα έξυπνα γυαλιά για να συμμετάσχει στο επερχόμενο IFA 2019 στο Βερολίνο.

https://www.gift-package.com/