Κακή οικονομία μπορεί να είναι το Trigger

- Jun 08, 2018-

Η επιχείρηση γυαλιών της μεγάλης ομάδας θέλει όλοι!

Ωστόσο, το sauvignon έχει ιστορία 80 ετών και τα πλεονεκτήματά του στο δίκτυο σχεδιασμού, παραγωγής και πωλήσεων γυαλιών είναι σημαντικά.

Ο Kering φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμος να επιστρέψει στην επιχείρηση γυαλιού. Ο Gucci τερμάτισε τη συνεργασία για τη χορήγηση αδειών πριν από το χρονοδιάγραμμα, για την οποία θα χάσει μεγάλο ποσό χρημάτων για το xiafano.

Το Kering Eyewear δημιουργήθηκε από το Kering το 2014 για να αναλάβει την επιχείρηση επώνυμων γυαλιών του ομίλου και να διορίσει τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Sauvignon ως CEO.

Οι εκθέσεις των ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος είχε πέσει με το Sauvignon Sauvignon και ήταν στο δικαστήριο. Όταν ανέλαβε καθήκοντα, απέσυρε εκ των προτέρων την εξουσιοδότηση του Gucci, η οποία θεωρήθηκε εκδίκηση. Αυτό είναι ένα κατά μέρος.

Με λίγα λόγια, σε λίγες μέρες, το 2017, η Gucci θα αρχίσει να "κάνει τα δικά της γυαλιά", έχουν αρκετή ικανότητα να είναι ανεξάρτητα;

Στην πραγματικότητα, από την έναρξή της το 2014, η φθορά της προσοχής έχει προσελκύσει να μην προσθέσει προσωπικό με πολύ fanfare.

Στην πραγματικότητα, ο kaiyun υπέγραψε επίσης μια πρόσθετη συμφωνία 4 ετών με την xiafinuo, που σημαίνει δουλειά γυαλιών της Gucci, ακόμα χρειάζεται xiafinuo για να κάνει μια βόλτα. Τα πολυτελή εμπορικά σήματα δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πάντα από μόνοι τους.

Ίσως θα βρουν έναν καλύτερο πράκτορα σε καλύτερη τιμή ή θα κάνουν λίγο περισσότερο τον εαυτό τους και θα έχουν λιγότερη εξωτερική ανάθεση.

Αντιμέτωπη με την πραγματικότητα, η εταιρεία γυαλιών δίνει μεγαλύτερη προσοχή στη δική της μάρκα. Το Ray Ban του lucentis είναι ένα καλό παράδειγμα και η POLICE, μια ιταλική μάρκα που ανήκει στην dresdner kleinwort και είναι γνωστή ως δημιουργός της μπλε ταινίας, κάνει καλά. Η οικονομία είναι κακή, και ο καθένας είναι πιο επικριτικός. Αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή για τη βιομηχανία.

http://www.gift-package.com/