Αποδοτικότητα Βακτηριακής Διήθησης Μασκών μιας Χρήσης για Παιδιά ≥95%

- Apr 06, 2020-

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην επαρχία μας επιστρέφουν σταδιακά στο σχολείο. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών και των παιδιών, στις 2 Απριλίου, κυκλοφόρησε και εφαρμόστηκε επίσημα το πρότυπο ομαδικής μάσκας παιδικής μάνας "One Time Use Mask" (T / AQB 1-2020) της επαρχίας Anhui. Διευκρινίζεται σαφώς ότι η απόδοση βακτηριδιακής διήθησης των μάσκας μίας χρήσης για παιδιά δεν είναι μικρότερη από 95% και η αποτελεσματικότητα διήθησης σωματιδίων δεν είναι μικρότερη από 90%.

Εννοείται ότι το πρότυπο ισχύει για μάσκες μίας χρήσης που φοριούνται από παιδιά ηλικίας 3-14 ετών στην καθημερινή ζωή για να εμποδίσουν την εξάπλωση σωματιδίων όπως σταγονίδια, γύρη, μικροοργανισμούς κλπ. Δεν ισχύει για μάσκες με αναπνευστικές βαλβίδες. Το πρότυπο ορίζει ότι οι μάσκες μίας χρήσης για παιδιά χωρίζονται σε επίπεδο επίπεδο και τρισδιάστατου τύπου σύμφωνα με το σχήμα και διαιρούνται σε μικρά μεγέθη (3-6 ετών), μεσαίου μεγέθους (ηλικίας 7-12 ετών) και μεγάλου μεγέθους (13 -14 ετών) ανάλογα με το μέγεθος Διάφορες προδιαγραφές, η απόδοση βακτηριακής διήθησης της μάσκας είναι τουλάχιστον 95% και η αποτελεσματικότητα διήθησης σωματιδίων δεν είναι μικρότερη από 90%. το ελάχιστο πακέτο πωλήσεων του προϊόντος μάσκας θα πρέπει να έχει πιστοποιητικό ελέγχου και τα προφανή μέρη θα πρέπει να επισυνάπτονται με ένα σαφώς αναγνωρίσιμο λογότυπο, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της διεύθυνσης του κατασκευαστή. Και τα στοιχεία επικοινωνίας, το όνομα προϊόντος, ο βασικός αριθμός πρότυπου εφαρμογής πρώτης ύλης, κατηγορία, προδιαγραφές, μέγεθος και ισχύουσα ηλικία, οδηγίες χρήσης, λέξεις ή σύμβολα "μιας χρήσεως", ημερομηνία παραγωγής, συνιστώμενη ώρα χρήσης (ώρες) και περίοδο αποθήκευσης, μέθοδο απολύμανσης κ.λπ.
Σύμφωνα με το πρότυπο, οι πρώτες ύλες των μάσκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα υλικά, υλικά που περιέχουν υψηλή τοξικότητα, καρκινογόνες ή δυνητικά καρκινογόνες ουσίες και υλικά που είναι γνωστό ότι προκαλούν ερεθισμό του δέρματος ή άλλες ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Δεν πρέπει να λευκανθούν με χλώριο. Τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το δέρμα πρέπει να είναι μαλακά και άνετα, η υπολειμματική ποσότητα άλλων περιορισμένων ουσιών να πληροί τις σχετικές απαιτήσεις. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να είναι σε θέση να προστατεύει το στόμα, τη μύτη και την τρυφερότητα με ασφάλεια και σταθερότητα, να έχει καλή εμφάνιση στο πρόσωπο, να μην εμποδίζει την κανονική όραση, να φοριέται εύκολα και να μην έχει αποσπώμενα μικρά παιδικά εξαρτήματα. Η ζώνη μάσκας δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τον τύπο δαντέλας, τον τύπο αντιστάθμισης και τον τύπο σύσφιξης της λαστιχένιας ζώνης. Δεν υπάρχει προφανές αίσθημα πίεσης ή ευαισθησίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φθοράς και η επίδραση στην κίνηση του κεφαλιού είναι μικρή.
Ο υπεύθυνος της επαρχιακής ομοσπονδίας προώθησης προϊόντων ποιότητας δήλωσε ότι μετά την έκδοση και εφαρμογή του προτύπου της ομάδας, επιλύθηκε η σημερινή κατάσταση ότι δεν υπάρχει ενιαίο πρότυπο παραγωγής παιδικών μάσκων στην αγορά της επαρχίας μας, το οποίο βοηθά να ρυθμίζει την παραγωγή παιδικών μάσκων και να διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων. Η πρόληψη και ο έλεγχος των επιδημιών στο σχολείο διαδραμάτισαν ενεργό ρόλο. https://www.gift-package.com/

1