Πίσω στις δεκάδες των δισεκατομμυρίων αγορών, η Quanzheng Optics χτίζει τις ευκαιρίες της βιομηχανίας και των δυνάμεων Το κανάλι για αλλαγή

- Nov 05, 2019-

Τα τελευταία χρόνια, μπροστά στις αλλαγές των ομάδων καταναλωτών και των καταναλωτικών συνηθειών, καθώς και στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη νέων μορφών λιανικής πώλησης, τα παραδοσιακά καταστήματα γυαλιών εισέρχονται σταδιακά στην Ερυθρά Θάλασσα. Η αλλαγή καναλιού στη βιομηχανία οπτικών ινών υπήρξε ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει και να σκεφτεί η βιομηχανία. Πρόσφατα, ο Wang Xiangfei, γενικός διευθυντής του χρώματος που αλλάζει χρώμα φακός Quanzhen Optical, επεσήμανε στην τετάρτη τελετή της Κίνας-Raspberry Βραβείο και Κίνα Marketing μάρκετινγκ σύνοδο κορυφής που διερευνούσε συνεχώς το μοντέλο κανάλι καινοτομία για να κάνει γυαλιά και εταιρείες φακών πιο κοντά στην αγορά, τους αντιπροσώπους και τους καταναλωτές. Αποτελεί πρωταρχικό καθήκον των συνδεδεμένων εταιρειών στη βιομηχανία οπτικών ινών. Είπε: "Η τεχνολογία αλλάζει με κάθε μέρα, αλλά για τα εμπορικά σήματα, τα κανάλια και τα προϊόντα, η έρευνα που βασίζεται στις ανάγκες και τις συμπεριφορές των καταναλωτών δίνει στις μάρκες, τα προϊόντα και τα κανάλια την αντίστοιχη αξία.

Με τη ραγδαία ανάπτυξη της οικονομίας της Κίνας, τη συνεχή βελτίωση του εθνικού εισοδήματος και της κατανάλωσης, τη νεότερη ηλικία μυωπίας, την αύξηση του πληθυσμού της μυωπίας, τη βελτίωση της γήρανσης της κοινωνίας και την ευαισθητοποίηση της οικιακής υγειονομικής περίθαλψης των καταναλωτών, -η αντικατάσταση των φακών με αποτέλεσμα προστασίας ματιών είναι στην Κίνα. Πολύ αισιόδοξος. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Βιομηχανικών Ερευνών της Κίνας, εκτιμάται ότι το μέγεθος της αγοράς της οπτικής βιομηχανίας της Κίνας θα φτάσει τα 85 δισεκατομμύρια γιουάν το 2020, έτσι ώστε η χωρητικότητα των φακών στην Κίνα είναι περίπου 8,5 δισεκατομμύρια γιουάν. Σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, το μερίδιο αγοράς των φακών που αλλάζουν χρώματα στην ηπειρωτική Κίνα είναι μόνο περίπου 3%. Σε σύγκριση με το μερίδιο αγοράς έως 20% στις ΗΠΑ, η ανάπτυξη της αγοράς φακών της Κίνας που αλλάζει χρώμα έχει μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης.

Αντιμετωπίζοντας μια τόσο μεγάλη κλίμακα στην αγορά, η Quanzhen Optics προωθεί την αναβάθμιση του προϊόντος μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας, επεκτείνει την παραγωγική ικανότητα και ενισχύει περαιτέρω το μερίδιο αγοράς της μάρκας. Γίνεται κατανοητό ότι η Quanzhen Optical Production Base καλύπτει έκταση 72 στρεμμάτων και έκταση κατασκευής περίπου 60.000 τετραγωνικών μέτρων. Είναι η κορυφαία στον κόσμο επαγγελματική βάση έρευνας και ανάπτυξης και παραγωγής για φακούς που αλλάζουν χρώματα. Σήμερα, έχει δημιουργήσει μια διεθνώς προηγμένη γραμμή παραγωγής φύλλων ρητίνης και παραγωγική διαδικασία, που ειδικεύεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις 1,499, 1,56 μέσης διάθλασης, 1,60 υψηλή διάθλαση, αλλαγή χρώματος, προοδευτική πολυεστιακή, διπλό φως και άλλα πλήρη σειρά προϊόντων οπτικών γυαλιών. Η αρχική της τεχνολογία οπτικών ινών έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της συνεκτικότητας χρώματος στη χρήση φακών που αλλάζουν χρώματα και έχει αναβαθμίσει την τεχνολογία φακών της Κίνας που αλλάζει χρώματα σε διεθνές επίπεδο.

Επειδή η επεξεργασία της οπτομετρίας, η μέτρηση της απόστασης, του πλαισίου και του φακού είναι αδιαχώριστες από τη γραμμή, ο οπτικός κλάδος έχει στηρίξει πολύ καιρό σε κανάλια εκτός σύνδεσης. Ο Wang Xiangfei, γενικός διευθυντής της Quanzhen Optics, δήλωσε ότι από τότε που εισήλθε στην οπτική βιομηχανία, η Quanzhen Optical έχει δεσμευτεί για την επέκταση και την κατασκευή καναλιών.

Φέτος, υπό το πρίσμα της ολοκληρωμένης αναβάθμισης της μάρκας, το Quanzhen Optical Launch Channel Support Program παρέχει μια σειρά μέτρων υποστήριξης, όπως η προώθηση της εκπαίδευσης, η υποστήριξη προώθησης, η διάγνωση των επιχειρήσεων και η καθοδήγηση για τη διαχείριση της επιχείρησης και των εμπόρων λιανικής. Μεταξύ αυτών, το "Mirror Merchants Talents" είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης λιανοπωλητών γυαλιών που χρηματοδοτείται και χρηματοδοτείται από την Quanzhen Optics θα πραγματοποιήσει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμινάρια σε βασικές πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα για να στοχεύσουν έθιμα μικρών και μεσαίων οπτικών λιανοπωλητών. Καλύπτει την οπτομετρία, τη διαχείριση λιανικής από γυαλί, το μάρκετινγκ και πολλούς άλλους τομείς.

Επιπλέον, η βαθιά διείσδυση της μάρκας είναι ένα σημαντικό μέτρο πραγματικής οπτικής. Φέτος, η Quanzhen Optics εγκαινίασε το Πρόγραμμα Εθνικής Εμπειρίας "Changing Color Lens" και συμμετείχε στην Blueberry Society για να ξεκινήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα εμπειρίας στον καφέ. Ο Wang Xiangfei είπε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια αντικατάστασης των φακών για την ενίσχυση της δύναμης της μάρκας ως παραδοσιακής μάρκας. Ελπίζω να ενωθώ με τους επιχειρηματίες για να επεκτείνω την επίδραση της επωνυμίας και να κερδίσω περισσότερη προσοχή και να βοηθήσω τις πωλήσεις καναλιών

Αν και ο φακός που αλλάζει χρώματα είναι μια ταξινόμηση μειονοτήτων στην Κίνα, με τη βελτίωση της τεχνολογίας φακών που αλλάζει χρώμα και την αυξανόμενη συνειδητοποίηση της εθνικής υγείας των ματιών, ο τομέας των φακών που αλλάζουν χρώματα θα αντιμετωπίσει αναπόφευκτα έντονο ανταγωνισμό στο μέλλον. Για τη βιομηχανία φακών, οι καταναλωτές έχουν μακροχρόνιες νοητικές κενές θέσεις εργασίας, μόνο η κατηγορία δεν έχει σήμα, καθώς η μάρκα δεν μπορεί να πάρει την ανατροφοδότηση της αγοράς εγκαίρως, κατά τη διαδικασία της καταγραφής της αγοράς, το κανάλι είναι αναμφισβήτητα ο σημαντικότερος «μάχιμος συνεργάτης», του κατασκευαστή φακών χρώματος.

Μέσω των "Καθολικών Ταλέντων", η Quanzhen Optical συνεχίζει να ενισχύει τον επαγγελματισμό, τη διαχείριση και την εξυπηρέτηση του καναλιού ως σημαντική γέφυρα επικοινωνίας με τους καταναλωτές. Σήμερα, η επαγγελματική εκδρομή περιοδείας "Mirror Merchants Talents" της Quanzhen Optical έχει πραγματοποιηθεί σε Shenyang, Jinan, Urumqi και πολλά άλλα μέρη για να βοηθήσει τα πολυκαναλικά να ενισχύσουν την προστιθέμενη αξία του προϊόντος.

Ως ο μόνος επαγγελματίας κατασκευαστής φακών φωτοχρωμικής ρητίνης στην Κίνα, είναι επίσης επαγγελματίας κατασκευαστής που κατέχει την τεχνολογία κατασκευής πυρήνα φακών φωτοχρωμικής ρητίνης. Η Quanzhen Optical αναλαμβάνει ενεργά το ρόλο των "κορυφαίων ανθρώπων" στον κλάδο. Συνεχώς βελτιώνουν και βελτιώνουν την ποιότητα των προϊόντων, την ποιότητα του προσωπικού, την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, το δίκτυο εμπορίας και άλλες πτυχές, κινητοποιούν πλήρως τον ενθουσιασμό των καναλιών για την κάλυψη της ζήτησης των καταναλωτών. Και ελπίζουμε να παράσχουμε αναφορά για τη βιομηχανία φακών που αλλάζουν χρώματα και να οικοδομήσουμε ένα καλό οικολογικό περιβάλλον για την ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Με περισσότερα από 20 χρόνια ανάπτυξης, η Quanzhen Optical ήταν πάντα εντατική στον τομέα των φακών που αλλάζουν χρώματα. Μέσω της συνεχούς καινοτομίας, έχει ενισχύσει την εμπιστοσύνη των καναλιών και των καταναλωτών στην κατηγορία των φακών που αλλάζουν χρώματα και έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη κινεζικών φακών που αλλάζουν χρώματα.

https://www.gift-package.com