Αποφύγετε τα παιδιά προσχολικής ηλικίας Χρησιμοποιήστε κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές

- Jun 12, 2019-

Εθνική WeiJianWei είπε, σύμφωνα με σχετική έρευνα προς το παρόν, η ομάδα χαμηλής ηλικίας το μυωπικό πρόβλημα είναι εξέχουσα. Συμβουλή ταυτόχρονα, δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά προϊόντα είναι μια από τις κύριες αιτίες της υψηλής συχνότητας μυωπίας σε παιδιά κάτω των 6 ετών για να προσπαθήσει να αποφύγει τη χρήση κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών, οι γονείς θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο στο μπροστά των παιδιών να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά προϊόντα.

Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι το 2018 το ποσοστό γενικής παιδικής και εφηβικής μυωπίας ήταν 53,6%, μεταξύ των οποίων τα παιδιά ηλικίας 6 ετών ήταν 14,5%, οι μαθητές δημοτικών σχολείων ήταν 36%, οι γυμναστές ήταν 71,6%, οι μαθητές ήταν 81 %, η μυωπία πρόληψη και τον έλεγχο ένα δύσκολο έργο.

Εθνική WeiJianWei κυκλοφόρησε μετά την παιδική και εφηβική μυωπία πρόληψη και τον έλεγχο του 2019 βασική πληροφόρηση για την εκπαίδευση εκπαίδευση "(κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες) άμεση, 0 έως 6 ετών είναι τα παιδιά κρίσιμη περίοδο της οπτικής ανάπτυξης, θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά τους και την υγεία.

Βασικές πληροφορίες, επισημαίνει ότι για πολύ καιρό ή κοντά στα ηλεκτρονικά, όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι οθόνες υπολογιστών και τηλεόρασης, η μυωπία είναι ένας από τους λόγους. Παιδιά κάτω των 6 ετών προσπαθούν να αποφύγουν τη χρήση κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών. Οι γονείς πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά μπροστά από τα παιδιά για να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά προϊόντα.

Μετά την εισαγωγή, το σχολείο να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά προϊόντα όταν διδάσκει ώρες κατ 'αρχήν δεν πρέπει να υπερβαίνει το σύνολο του 30%. Ελεύθερος χρόνος για τη χρήση των προϊόντων ηλεκτρονικών προϊόντων από 30 έως 40 λεπτά, θα πρέπει να ξεκουραστούν για να χαλαρώσετε για 10 λεπτά. Η μελέτη στοχεύει στη χρήση ηλεκτρονικών προϊόντων δεν θα πρέπει να είναι ενιαία για περισσότερο από 15 λεπτά, η σωρευτική δεν πρέπει να είναι περισσότερο από 1 ώρα την ημέρα.

Επιπλέον, τα παιδιά να διαβάζουν και να γράφουν συνεχώς στα μάτια του χρόνου δεν πρέπει να είναι περισσότερο από 40 λεπτά και θα πρέπει να έχουν αρκετό χρόνο για υπαίθριες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς θα πρέπει να καθοδηγούν τα παιδιά τους να συμμετέχουν ενεργά στη σωματική άσκηση, αφήστε το παιδί κάθε μέρα για περισσότερες από 2 ώρες της ημέρας σε εξωτερικούς χώρους, επιβίβαση στο νηπιαγωγείο υπαίθριες δραστηριότητες δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη από 3 ώρες.


https://www.gift-package.com/