Υπάρχουν άλλες επικίνδυνες πρώτες ύλες στην πλαστική σακούλα τροφίμων;

- Aug 07, 2017-

Τώρα το φαγητό με πλαστικές σακούλες ιδιαίτερα μεγάλες, κυρίως για τη διευκόλυνση της υγείας, αλλά πρέπει να δώσουν προσοχή στο υλικό που χρησιμοποιείται σε πλαστικές σακούλες είναι μια λέξη κλειδί, ο χρήστης πρέπει να προσδιορίσει το υλικό πλαστικών σάκων, οι ακόλουθοι κατασκευαστές πλαστικών σακουλών, μέθοδος.

Οι πλαστικές σακούλες μπορούν να φορτωθούν με τρόφιμα, κυρίως για να διαπιστωθεί εάν περιέχουν πλαστικοποιητές, αλλά για να διαπιστωθεί εάν επιβλαβείς ουσίες θα απελευθερωθούν στο φαγητό, προκαλώντας βλάβες στο ανθρώπινο σώμα. Λόγω των επιβλαβών ουσιών, όχι μόνο πλαστικοποιητή. Στην Κίνα, είναι γενικά κατασκευασμένο από δύο είδη πλαστικών σακουλών από πλαστικό φιλμ από: Πρώτον, από πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο και μελαμίνη ως πρώτες ύλες, μη τοξική, σε θερμοκρασία δωματίου ή κατεψυγμένων συσκευασίες τροφίμων μπορεί να χρησιμοποιηθεί? το άλλο από το χλωριούχο πολυβινύλιο Οι πλαστικές σακούλες, τοξικές, δεν μπορούν να κάνουν τσάντες φαγητού χρήση.

Υπάρχουν επίσης συνήθως χρησιμοποιούμενες ανακυκλωμένες πλαστικές σακούλες κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σάκοι τροφίμων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στην παραγωγική διαδικασία, οι πλαστικές σακούλες από PVC και οι ανακυκλωμένες πλαστικές σακούλες προσθέτουν σταθεροποιητές, πλαστικοποιητές και άλλα πρόσθετα, αυτά τα πρόσθετα ορισμένων τοξικών ουσιών, σε υψηλή θερμοκρασία ή παρατεταμένη επαφή, ιδιαίτερα λιπαρά τρόφιμα, θα προέρχονται από το μονομερές της αποσύνθεσης τη διείσδυση και τη μετάβαση σε κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και την υγεία.

1, εξετάστε πρώτα την εμφάνιση πλαστικών σακουλών, αν υπάρχουν σημάδια "χρησιμοποιημένων τροφίμων". Συνήθως, αυτό το λογότυπο θα πρέπει να τοποθετείται μπροστά από την τσάντα, η θέση πιο εντυπωσιακό. Ακολούθησε το χρώμα, γενικά, το χρώμα των πλαστικών σακουλών είναι συνήθως ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση τροφίμων. Για παράδειγμα, ορισμένες αγορές χρησιμοποιούν μαύρες πλαστικές σακούλες που χρησιμοποιούνται για τη συγκράτηση ψαριών, γαρίδων και άλλων υδρόβιων προϊόντων ή κρέατος, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν αρχικά για τη συλλογή απορριμμάτων και οι καταναλωτές πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση τους. Τέλος, εξαρτάται από το αν υπάρχουν ακαθαρσίες σε πλαστικές σακούλες. Βάλτε την πλαστική σακούλα στον ήλιο ή στο φως για να δείτε αν υπάρχουν μαύρες κηλίδες. Οι πλαστικές σακούλες περιέχουν ακαθαρσίες, πρέπει να είναι απόβλητο πλαστικό ως πρώτη ύλη.

2, μυρίζει μια μυρωδιά των πλαστικών σακουλών, αν οι άνθρωποι θα αισθάνονται άβολα; Πιστοποιημένοι πλαστικοί σάκοι χωρίς μυρωδιά, πλαστικές σακούλες χωρίς εξειδίκευση λόγω της χρήσης προσθέτων και ποικιλίας γεύσεων.

3, οι ειδικευμένοι πλαστικοί σάκοι έχουν μια ορισμένη δύναμη, μην σκίσατε το σπασμένο. και πλαστικές σακούλες χωρίς εξειδίκευση λόγω της προσθήκης ακαθαρσιών, συχνά χαμηλής αντοχής, εύκολο να σπάσει.

4, τα κατάλληλα πλαστικά τσάντες κουνώντας, θα εκδώσει έναν τραγανό ήχο? οι πλαστικές σακούλες χωρίς τάση τείνουν να είναι "βουημένες". Οι πλαστικές σακούλες σπάνια περιέχουν ζεστό ή λιπαρό τρόφιμο. Φυσικά, αν δεν ξέρετε αν η πλαστική σακούλα είναι ασφαλής, αυτός είναι ένας τρόπος για να αποφύγετε τραυματισμούς. Μη ασφαλείς πλαστικές σακούλες, που περιέχουν κυρίως βαφές, βαρέα μέταλλα και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Τα λιπαρά τρόφιμα όπως το κρέας, τα ψάρια, οι λίβρες που περιέχονται στο πετρέλαιο είναι διαλύτες, μπορούν να κάνουν τις πλαστικές σακούλες βροχοπτώσεων. η υψηλή θερμοκρασία θα κάνει το πλαστικό μαλάκωμα, αλλά επίσης να οδηγήσει στην καταβύθιση των επιβλαβών ουσιών οδηγούν σε δηλητηρίαση μολύβδου. Ως εκ τούτου, σε θερμοκρασία δωματίου για να φάει τα λαχανικά ή τα κατεψυγμένα τρόφιμα είναι σχετικά ασφαλές.

Φυσικά, συνήθως προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε πλαστικές σακούλες για να κάνετε φαγητό. Όταν αγοράζετε φαγητό, μπορείτε να φέρετε το δικό σας καλάθι ή τσάντα. Όταν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να αφαιρέσετε τα τρόφιμα από την πλαστική σακούλα.