Γυαλιά αντι-Blu-ray, στην πραγματικότητα, κάτω από το περίφημο όνομα είναι πραγματικά δύσκολο

- Jul 14, 2019-

Δεν ξέρω πότε να φορούν αντι-μπλε φως γυαλιά στον μυωπία κύκλο, και ακόμη και οι άνθρωποι που δεν είναι ελαφρώς κοντά θα πρέπει να φορούν ένα ζευγάρι, ο σκοπός δεν είναι τίποτα περισσότερο από την προστασία των ματιών. "Αποκλείστε το μπλε φως που εκπέμπεται από κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα για να προστατεύσετε τα μάτια από βλάβες και αποτρέψτε διάφορες οφθαλμικές παθήσεις ..." Τα γυαλιά Blu-ray είναι επίσης γνωστά ως "προστατευτικά ματιών", τα οποία όχι μόνο ευνοούνται από το γραφείο εργαζομένων, αλλά και μεγάλων. Εκτιμώμενοι από τους γονείς, υπάρχει μια τάση να προστατεύονται από το Blu-ray εφ 'όσον φοριούνται. Αλλά είναι το αποτέλεσμα των γυαλιών αντι-Blu-ray πραγματικά τόσο καλό όσο η προπαγάνδα; Θα προκαλέσει πρόσθετη βλάβη στα μάτια;


Από τη χονδρική αγορά στο ανεξάρτητο κατάστημα, πωλούν

Ο κ. Pan εργάστηκε σε μια μεγάλη εταιρεία πληροφορικής στην επαρχιακή πρωτεύουσα και ήταν επίσης μέλος του στρατού της μυωπίας. Λόγω του μεγάλου χρόνου φθοράς, τα γυαλιά του κ. Pan είναι τώρα ελαφρώς φθαρμένα. Πριν από λίγο καιρό ο κ. Pan ήρθε σε ένα οπτικό κατάστημα στον 10ο δρόμο της πρωτεύουσας της επαρχίας και ήταν έτοιμος να αλλάξει το ζευγάρι γυαλιών. Αφού μάθαινε για τη φύση του έργου του κ. Pan, το προσωπικό του καταστήματος του συνέστησε έναν φακό με μπλε φως. "Για μεγάλο χρονικό διάστημα που αντιμετωπίζει ο υπολογιστής, το μπλε φως θα προκαλέσει βλάβη στα μάτια και ακόμη και να προκαλέσει εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.Αυτό το φακό μπορεί να προστατεύσει τα μάτια ..." Κάτω από την εισαγωγή του γραμματέα, ο κ. Pan τελικά πέρασε περισσότερα από 500 γιουάν . Αντι-μπλε γυαλιά.

Στην πραγματικότητα, η πώληση αντι-μπλε γυαλιών είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Στην έρευνα, ο δημοσιογράφος διαπίστωσε ότι από την αγορά χονδρικής πώλησης γυαλιών σε ανεξάρτητα καταστήματα οπτικών ειδών, τα γυαλικά Blu-ray πωλούνται σε μεγάλα και μικρά οπτικά καταστήματα στην επαρχιακή πρωτεύουσα. Αν και ήταν μια εργάσιμη μέρα χθες, στην οπτική αγορά Shandong, οι άνθρωποι που ήρθαν στο οπτικό δεν είχαν διακοπεί ποτέ. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο κατάστημα χονδρικής είτε για ένα μικρό κατάστημα λιανικής πώλησης, τα οπτικά καταστήματα εδώ προσφέρουν αντι-μπλε φως γυαλιά. Σε ένα από τα οπτικά καταστήματα, ένα ζευγάρι πήρε τα παιδιά τους για να πάρει γυαλιά και όταν το προσωπικό ρώτησε εάν ήθελαν να αποτρέψουν το μπλε φως, η κα Ζανγκ δεν δίστασε να απαντήσει «ναι». Ακριβώς όπως η κα Ζανγκ, σε μόλις μισή ώρα, ο δημοσιογράφος διαπίστωσε ότι σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που πήγαν στον οπτικό, επέλεξαν φακούς με αντι-μπλε φωτισμό.

"Παίξτε ηλεκτρονικά προϊόντα, παρακολουθήστε υπολογιστές, στεγνώστε τα μάτια και τα δάκρυα, χρειάζεστε ένα ζευγάρι αντι-Blu-ray γυαλιά ..." Στην αφίσα προπαγάνδας που συνδέθηκε με την πόρτα ενός μεγάλου οπτικού καταστήματος στον επαρχιακό δρόμο, ο δρόμος γράφτηκε με τέτοια λόγια. Το προσωπικό στο κατάστημα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το Blu-ray θα σκοτώσει την όραση και τα γυαλιά αντι-Blu-ray μπορούν να φιλτράρουν μερικά από το μπλε φως, προστατεύοντας έτσι το όραμα. "Τώρα, οι άνθρωποι έχουν ήδη εγκρίνει αντι-μπλε γυαλιά. Είτε είναι γραφειοκράτες ή φοιτητικές οικογένειες, θα φορούν σχεδόν πάντα φακούς με αντι-μπλε φως".

Το προσωπικό ενός οπτικού καταστήματος στη δυτική πλευρά του επαρχιακού πολιτισμού ανέφερε ότι με την αλλαγή των οφθαλμικών συνηθειών, οι πιο ακριβές στο κατάστημα δεν είναι ούτε μυωπία, αλλά επίπεδες κάτοπτρες. "Τώρα οι χρήστες χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα όλο και πιο συχνά, ακόμη και μερικοί ηλικιωμένοι, δεν χρειάζονται κινητά τηλέφωνα και τώρα χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα". Το προσωπικό είπε ότι υπάρχουν πολλοί γονείς που ειδικεύονται στην παροχή παιδιών αντι-μπλε γυαλιά χωρίς βαθμούς. "Το ίδιο ισχύει και για πολλούς εργάτες γραφείου. Δεν είναι μυωμένοι, είναι εξοπλισμένοι με ένα αντι-μπλε γυαλί".

Από δύο έως τριακόσια έως χιλιάδες γιουάν, διαφορές τιμών

"Και οι δύο πρέπει να αλλάξουμε, όλα είναι αντι-Blu-ray, συνολικά πάνω από 400 γιουάν." Σε ένα οπτικό κατάστημα στην αγορά γυαλιών Shandong, η κα Ζανγκ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αυτή και ο σύζυγός της φορούσαν πάντα γυαλιά σε αυτό το κατάστημα και ο βαθμός μυωπίας δεν είναι υψηλός, η τιμή είναι αποδεκτή.

Αλλά σε αντίθεση με την κα Zhang, στο ίδιο κατάστημα, ο κ. Liu δαπάνησε 400 γιουάν σε ένα ζευγάρι αντι-μπλε γυαλιά. "Οι συμμαθητές μου συνέστησαν να έρθω, είχε μόλις ένα ζευγάρι αντι-Blu-ray γυαλιά από εδώ την περασμένη εβδομάδα, η οποία είναι πάνω από 200 γιουάν. Πώς μπορώ να είμαι τόσο ακριβός;" Για την ερώτηση του κ. Liu, το μέλος του προσωπικού του καταστήματος κα Χου εξήγησε τον Said, αυτό σχετίζεται με το δείκτη διάθλασης του φακού, δηλαδή το πάχος του φακού, τόσο λεπτότερο τόσο ακριβότερο. "Η μυωπία του είναι πολύ υψηλή, το δεξί μάτι είναι σχεδόν 900 μοίρες, ο φακός πρέπει να είναι πολύ λεπτός, έτσι ώστε η εμφάνιση να φαίνεται καλή, θα είναι ελαφρύτερη και η τιμή φυσικά θα είναι υψηλότερη." Η κυρία Hou είπε εάν ο βαθμός μυωπίας είναι χαμηλός, δεν υπάρχει απαίτηση για το πάχος του φακού, και ένα ζευγάρι των συνηθισμένων αντι-μπλε γυαλιά είναι επίσης πάνω από 200 γιουάν.

Όπως είπε η κυρία Hou, ο δημοσιογράφος είδε στον τιμοκατάλογο ότι ο ίδιος τύπος αντι-μπλε φακού, ο δείκτης 1,56 (δείκτης διάθλασης) μονόφωτο φιλμ που πωλήθηκε για 258 γιουάν, 1,60 για 320 γιουάν και 1,67 για 498 γιουάν. "Το 1,67 είναι το λεπτότερο, ο κ. Liu είναι εξοπλισμένος με αυτό." Η κυρία Hou είπε ότι το κατάστημά τους είναι φθηνό, και ο αντι-μπλε φακός στο εξωτερικό οπτικό κατάστημα πρέπει να πάρει πέντε ή εξακόσια γιουάν.

Το γεγονός είναι επίσης όπως είπε η κυρία Hou, σε σύγκριση με τους συνήθεις φακούς μυωπίας, οι αντι-μπλε φακοί είναι γενικά ακριβοί για ένα ή δύο δολάρια. Όχι μόνο αυτό, ο δημοσιογράφος διαπίστωσε ότι ακόμη και ο αντι-μπλε φακός, η τιμή των διαφόρων οπτικών καταστημάτων είναι επίσης πολύ διαφορετική, που κυμαίνεται από δύο έως τριακόσια γιουάν σε χιλιάδες δολάρια. Σε ένα οπτικό κατάστημα στην Επαρχιακή Πολιτεία East Road, ένα μάρκα αντι-μπλε φακό, 468 γιουάν 1,56, 1000 γιουάν 1,60, και εισάγονται πιο ακριβά, 1,56 από 980 γιουάν. Το προσωπικό ενός άλλου οπτικού καταστήματος όχι πολύ μακριά δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «υπάρχει ένας από τους λεπτότερους φακούς του κόσμου, η τιμή είναι τόσο υψηλή όσο το 1,600 γιουάν και ο μέσος όρος είναι μόνο 199 γιουάν». Σύμφωνα με το προσωπικό, η τιμή Εκτός από το πάχος του φακού, το ύψος θα επηρεαστεί από το εμπορικό σήμα. "Οι καλές μάρκες ή οι εισαγόμενες μάρκες είναι ακριβότερες."


http://www.gift-package.com/