Μετά την Κολύμβηση, τα μάτια είναι κόκκινα, παίρνετε «κόκκινη οφθαλμική νόσο»;

- Jul 25, 2019-

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν έρθει και οι μεγάλες πισίνες έχουν γίνει καυτά σημεία για το καλοκαίρι. Ωστόσο, μερικά παιδιά θα έχουν κνησμώδη μάτια, πόνο στο μάτι και κόκκινα μάτια μετά το μπάνιο. Ποιός είναι ο λόγος? Μήπως πάσχει από "ασθένεια των κόκκινων ματιών";

Ο Shen Tong, διευθυντής του Τμήματος Οφθαλμολογίας του νοσοκομείου Ruijin της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Jiao Tong της Σαγκάης, δήλωσε στο Huo Yong News ότι το κοινό δήλωσε ότι η «νόσο των κόκκινων ματιών», ιατρικά γνωστή ως «οξεία επιπεφυκίτιδα». Μετά το κολύμπι, τα μάτια είναι κόκκινα, δεν υποφέρουν απαραίτητα από οξεία επιπεφυκίτιδα. Η δεξαμενή πρέπει να απολυμανθεί, έτσι το υποχλωριώδες οξύ θα υπάρχει στο νερό. Εάν δεν φοράτε προστατευτικά γυαλιά και τα μάτια σας διεγείρονται, θα γίνει κόκκινο. Ωστόσο, αυτό το είδος περιβάλλοντος θα εξασθενίσει μετά από λίγο.

Αλλά αν τα μάτια είναι κόκκινα, εξακολουθείτε να αισθάνεστε την αίσθηση ξένου σώματος, κάψιμο, ακόμα και φαγούρα, δάκρυα, τότε θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, να μολυνθείτε με οξεία επιπεφυκίτιδα. Η οξεία επιπεφυκίτιδα μεταδίδεται κυρίως από βακτήρια και ιούς και είναι μολυσματική. Είναι ένας τρόπος μετάδοσης τρίβοντας τα μάτια σας με βρώμικα χέρια, τρίβοντας τα μάτια σας με ακάθαρτες πετσέτες και ακάθαρτο νερό στην πισίνα.

https://www.gift-package.com/