Μετά την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης 10 εκατομμυρίων επιπέδων, τα Smart Glasses που αναπτύσσονται από τις επιχειρήσεις Suzhou θα παράγονται μαζικά

- Apr 30, 2019-

Ο δημοσιογράφος έμαθε από τη ζώνη υψηλής τεχνολογίας Yishi Intelligent Technology Co., Ltd. ότι η εταιρεία έχει ολοκληρώσει τις δεκάδες εκατομμύρια γύρους χρηματοδότησης από το άγγελο και τα κύρια προϊόντα ευφυή γυαλιά AR όρασης θα παραχθούν μαζικά αυτό το μήνα, φέρνοντας περισσότερα κουτσομπολιά για τους ανθρώπους με χαμηλή όραση.


Το Smart Vision χρησιμοποιεί τεχνολογία AR για να βοηθήσει τους ανθρώπους με χαμηλή όραση να δουν πράγματα που δεν μπορούσαν να δουν ή να δουν. Τα γυαλιά AR ζυγίζουν λιγότερο από 100 γραμμάρια, αλλά η μητρική πλακέτα, 12 εκατομμύρια φακοί κάμερας υψηλής ανάλυσης, ενότητα οθόνης 1024x768 και interface TypeC είναι όλα ενσωματωμένα.


Ο φορετός σχεδιασμός των γυαλιών όχι μόνο εξαλείφει τον ογκώδη και άβολα μεταφερόμενο διαστολέα, αλλά και βελτιώνει την ικανότητα ανάγνωσης και βελτιώνει την εμπειρία. Μπορεί να διαβάσει το κείμενο με μεγεθυντικό τρόπο, ή να μετατρέψει το κείμενο σε ομιλία, καθιστώντας εύκολο να "διαβαστεί" έξυπνα.


Το Suzhou Venture Park είναι μια εκκίνηση υψηλής τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία AR. Ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2018. Μετά τις αδιάκοπες προσπάθειες της ομάδας του έργου, ο σχεδιασμός του βασικού προϊόντος "Intelligent Vision AR Glasses" ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2019. Το προϊόν αποκαλύφθηκε επισήμως τον Μάρτιο του 2019 στην 3η Κίνα International Pension Industry Expo.


Yishi ολοκλήρωσε με έξυπνο τρόπο τις δεκάδες εκατομμύρια των χρημάτων και η αποτίμηση ήταν 80 εκατομμύρια γιουάν. Yili Intelligent ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Gusu κορυφαίο ταλέντο Gao Fei είπε ότι αυτός ο γύρος χρηματοδότησης θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για τη συνεχή ανάπτυξη και την προώθηση των γυαλιών AR ευφυής όραμα, την επέκταση της εφαρμογής της τεχνολογίας AR στην έξυπνη υποβοηθούμενη βιομηχανία τμηματοποίησης και τη συνεχή βελτίωση και επιμόρφωση προσωπικού. Χαρακτηριστικά προϊόντος, για να φέρνετε περισσότερα κουτσομπολιά σε άτομα με χαμηλή όραση.

https://www.gift-package.com/