Aer Eye Οφθαλμολογία Κινέζικα Εθνική κατάσταση των ασθενειών του Fundus Μεγάλη Έκθεση Δεδομένων Released

- Nov 11, 2019-

"Η ανώμαλη συχνότητα της εξέτασης του fondus σε άτομα άνω των 60 ετών είναι υψηλότερη από 21,39%, δηλαδή υπάρχει ένα άτομο με ανώμαλη κεφαλαλγία σε κάθε πέντε άτομα άνω των 60 ετών". Στις 9 Νοεμβρίου, το 9ο Διεθνές Φόρουμ Κορυφής των αμφιβληστροειδών και η γενετική των ματιών Nansha Στο Συμπόσιο για τις Ασθένειες, η Aier Οφθαλμολογία δημοσίευσε μια έκθεση μεγάλης κλίμακας σχετικά με την κατάσταση των βλαβών των κινεζικών οφθαλμών και τη σοβαρότητα των προβλημάτων υγείας των ματιών σε άτομα άνω της ηλικίας των 60 προκάλεσε ανησυχία.

Στις 9 Νοεμβρίου, στο 9ο Διεθνές Φόρουμ Κορυφής της Ρετίνας και στο Συμπόσιο Γενετικής των Νάνσις, η Aier Ophthalmology δημοσίευσε μια έκθεση μεγάλης κλίμακας σχετικά με την κατάσταση των βλαβών των κηλίδων στα κινεζικά μάτια.

Επί του παρόντος, η Κίνα βρίσκεται στο στάδιο της ταχείας ανάπτυξης της γήρανσης του πληθυσμού. Μέχρι το τέλος του 2018, ο αριθμός των ηλικιωμένων ηλικίας 60 ετών και άνω ανήλθε σε 250 εκατομμύρια. Ο Wang Haidong, διευθυντής του Υπουργείου Υγείας της Γήρανσης της Εθνικής Επιτροπής Υγείας και Υγείας, επεσήμανε ότι «το κατά κεφαλήν όριο ζωής της Κίνας είναι 77,0 χρόνια το 2018, αλλά σύμφωνα με την έρευνα, το προσδόκιμο ζωής στην Κίνα είναι περίπου 68,7 χρόνια. το ποσοστό των ηλικιωμένων με περισσότερες από μία χρόνιες παθήσεις είναι 75% Περισσότεροι από 40 εκατομμύρια ηλικιωμένοι με αναπηρία και μερική αναπηρία Σύμφωνα με τα δεδομένα παρακολούθησης των χρόνιων ασθενειών και των παραγόντων κινδύνου στην Κίνα, ο επιπολασμός της υπέρτασης στους ηλικιωμένους η ηλικία άνω των 60 ετών είναι 58,3% και ο επιπολασμός του διαβήτη είναι 19,4% 1. Στα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών με υψηλές συστηματικές ασθένειες υπάρχει μια άλλη ασθένεια υψηλού κινδύνου που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Η ασθένεια Fundus γίνεται ο πρώτος παράγοντας στην τύφλωση στην τρίτη ηλικία

Σύμφωνα με την Aier Οφθαλμολογία, η έκθεση μεγάλης κλίμακας της κατάστασης των κινεζικών ανθρώπων κάτω από τα μάτια της Aier Ophthalmology στηρίχθηκε στο τεχνητό σύστημα ανάγνωσης απομακρυσμένης νοημοσύνης που αναπτύχθηκε ανεξάρτητα από την Aier Ophthalmology. Μετά από ένα χρόνο, μέσα από την τεχνητή νοημοσύνη + την απομακρυσμένη ανάγνωση, αναγιγνώσθηκαν συνολικά 68.878 άτομα. Ο αριθμός των ανωμαλιών στην ανάγνωση του κεφαλιού ήταν 12620 και ο μη φυσιολογικός ρυθμός ήταν 18,32%. Στον πληθυσμό ηλικίας 61-70 ετών, ο μη φυσιολογικός ρυθμός αυξήθηκε σε 21,39%, ενώ στον πληθυσμό ηλικίας 70 ετών, ο μη φυσιολογικός ρυθμός ήταν τόσο υψηλός όσο το 25,61%. Δηλαδή, υπάρχουν περισσότερες από μία βλάβες fundus σε κάθε πέντε άτομα ηλικίας 61-70, και ένας στους τέσσερις ανθρώπους άνω των 70 ετών.

Οι βλάβες του Fundus αφορούν κυρίως τη φλεγμονή του αμφιβληστροειδούς, του χοριοειδούς, του οπτικού νεύρου και των υαλοειδών όγκων και των αγγειακών βλαβών. Οι κοινές βλάβες του βυθού περιλαμβάνουν διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας και αμφιβληστροειδοπάθεια υψηλής μυωπίας. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, οι σχετιζόμενες με την ηλικία αλλοιώσεις του βυθού γίνονται η πρώτη αιτία τύφλωσης στον ηλικιωμένο πληθυσμό. Ο καθηγητής Tang Shibo, κοσμήτορας της Aier Eye Academy του Κεντρικού Νότου Πανεπιστημίου και ο επικεφαλής της Ομάδας Νοσοκομειακών Θεραπειών Aier επεσήμανε ότι λόγω της μη αναστρέψιμης τύφλωσης που προκαλείται από βλάβες του βυθού, όταν η ζημιά προκληθεί, δεν μπορεί να ανακτηθεί, η πιο σημαντική αντιμετώπιση των βλαβών του βυθού είναι ο έγκαιρος έλεγχος. Πρόωρη ανίχνευση και έγκαιρη θεραπεία.

Οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αγνοήσουν τις βλάβες της βάσης

Σύμφωνα με τη μεγάλη έκθεση δεδομένων σχετικά με τις βλάβες του κινεζικού πληθυσμού στην Aier Ophthalmology, υπάρχουν 45.720 γυναίκες στις αναγνώσεις fundus 68.878 ατόμων, που αντιπροσωπεύουν το 66,38%. 23.158 άνδρες, που αντιπροσωπεύουν το 33,62%. στις οκτώ ηλικιακές ομάδες Στη στρώση, ο αριθμός των αναγνωστών στην ηλικιακή ομάδα 61-70 κατέλαβε την πρώτη θέση, φθάνοντας σε 26.238 άτομα, αντιπροσωπεύοντας το 38,09%. ο αριθμός των αναγνωστών άνω των 70 ετών κατέλαβε την δεύτερη θέση, φτάνοντας τα 15.694, αντιπροσωπεύοντας το 22.79%. 51-60 ετών Ο αριθμός των αναγνωστών βρίσκεται στην τρίτη θέση, φθάνοντας τις 11.774, αντιπροσωπεύοντας το 17,09%. Ο μη φυσιολογικός ρυθμός εμφάνισης δεν ήταν σημαντικά διαφορετικός μεταξύ των βόρειων και νότιων περιοχών (ποσοστό εξωτερικών ανωμαλιών 18,1% στο βορρά, 18,71% στο νότο), διαφορές μεταξύ των δύο φύλων (18,4% στις ανδρικές ανωμαλίες και 18,29% στα θηλυκά).

"Από αυτά τα δεδομένα, μπορούμε επίσης να δούμε καθαρά ότι όταν το μη φυσιολογικό ποσοστό του fundus είναι βασικά το ίδιο, το ποσοστό των γυναικών στις συνολικές αναγνώσεις είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτό των αντρών". Ο καθηγητής Tang Shibo επεσήμανε ότι αυτό είναι ένα πιο ενδιαφέρον. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι γυναίκες ανησυχούν περισσότερο για τα προβλήματα υγείας των ματιών τους απ 'ό, τι οι άνδρες. "Αλλά το μη φυσιολογικό ποσοστό είναι βασικά το ίδιο, πράγμα που δείχνει επίσης ότι οι αλλοιώσεις των ανδρών του βάθους αγνοούνται."

Σημείο αναφοράς grassroots + τεχνητή νοημοσύνη + απομακρυσμένη ανάγνωση, καινοτόμος λειτουργία υγειονομικής περίθαλψης

Οι ηλικιωμένοι είναι ενοχλημένοι να κινηθούν, αλλά γιατί το δείγμα ατόμων άνω των 60 ετών σε αυτή τη μεγάλη έκθεση δεδομένων αντιπροσωπεύει ένα τόσο μεγάλο ποσοστό, το οποίο οφείλεται κυρίως στο μοντέλο καινοτόμων υπηρεσιών της Aier Oftalmology. "Οι λαϊκοί, η κοινότητα δημιούργησαν το σταθμό E-eye, συν την« απομακρυσμένη ανάγνωση »« τεχνητής νοημοσύνης »και άλλες μεθόδους προηγμένης ιατρικής θεραπείας, έτσι ώστε να είναι δυνατή η διάγνωση της πόρτας, η οποία αποτελεί επίσης σημαντικό μέρος της παλιάς "Ο καθηγητής Tang Shibo δήλωσε ότι αυτό το μοντέλο καινοτόμων υπηρεσιών βασίζεται στον σταθμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στον επαγγελματικό ιατρικό όμιλο Aier Ophthalmology σε όλη τη χώρα, καθιστώντας δυνατή τη διάγνωση και τη διάγνωση της κατ 'οίκον εργασίας στο σπίτι. Την ίδια στιγμή με την πολιτική διάγνωσης και θεραπείας ταξινόμησης, ωφελεί πραγματικά τους απλούς ανθρώπους στο επίπεδο της βάσης και στην κοινότητα.

https://www.gift-package.com/