Διαφημιστική ομπρέλα αξίας και στυλ!

- Aug 07, 2017-

Κάνουμε τόσα χρόνια ομπρέλα πωλήσεων, θα πρέπει συχνά να επικοινωνούν με τους πελάτες είναι η τιμή των επί παραγγελία ομπρέλα, όπου εγώ δεν τονίζοντας την πίεση πελατών μας τιμή ή η τιμή μας είναι πάρα πολύ υψηλή, έτσι ώστε οι πελάτες δεν μπορούν να δέχονται και ούτω καθεξής αυτές τις ερωτήσεις.

Όταν ορισμένοι πελάτες λόγω του προβλήματος της τιμής για να επιλέξετε κάποιο από το υλικό είναι πολύ χαμηλή στυλ, θα έχουμε την πρώτη φορά με τον πελάτη για να καταστήσω σαφές ότι η γενική επιλογή να κάνουμε ομπρέλα ως μια διαφημιστική ομπρέλα, τότε το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι η τιμή , αλλά η αξία του, αυτή διαφημιστική ομπρέλα δίνει την πρώτη εντύπωση, η πρώτη ιδέα, δίνουν συχνά άτομα το πρώτο συναίσθημα, επηρεάζοντας έτσι την εντύπωση ότι τα σημεία της επιχείρησης, ώστε να μην είναι απλά ανησυχείτε για την τιμή και δεν σας ενδιαφέρει το θέμα της διαφήμισης ομπρέλα!

Σκεφτόμαστε αυτό, εάν μπορούμε απλά να την τιμή των διαφημιστικών ομπρελών και επιλέξετε να επιλέξετε μια παρτίδα των κακής ποιότητας διαφημιστικών ομπρελών και, στη συνέχεια, όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν αυτό το υλικό είναι πολύ κακή διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση ομπρέλα, εάν ανοίξει μια φορά είναι κακό, τι είναι αυτό; Μπορούμε να συμπάθεια για να σκεφτεί για αυτό το πρόβλημα, σίγουρα περισσότερο από το 90 τοις εκατό των ανθρώπων θα θεωρήσουν ότι η ομπρέλα είναι πραγματικά πολύ άσχημα, και στη συνέχεια, δείτε την διαφημιστική ομπρέλα τυπωμένο στη διαφήμιση, θα σκεφτώ αυτό διαφήμιση επιχειρήσεων επιχειρήσεων ομπρέλα εντύπωση του μεγάλου έκπτωση, η εντύπωση είναι μειωμένη, αλλά επίσης άμεσο αντίκτυπο στις επιχειρήσεις προκειμένου να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα, το τελικό αποτέλεσμα, αντίδραση του λαού είναι σίγουρος για την αποστολή διαφημίσεων ομπρέλα είναι έτσι η διαφορά είναι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι η επιχείρηση του προϊόντος Καλό πού να πάτε να το ερώτημα.

Έτσι εάν οι άνθρωποι δίνουν αυτή την ιδέα, εκτιμάται ότι την επόμενη εργάσιμη στο την προσαρμοσμένη διαφημιστική ομπρέλα δραστηριότητες προώθησης, στη συνέχεια, βασικά υπάρχουν θα είναι λίγοι άνθρωποι λόγω αυτή διαφημιστική ομπρέλα και να επιλέξουν να αγοράσουν το προϊόν της επιχείρησης, έτσι ώστε η διαφήμιση ομπρέλα διαφημιστικό αποτέλεσμα, ώστε όταν η επιχείρηση θέλει να κάνει μια ομπρέλα διαφήμιση πριν, σας πρέπει να εξετάσει το πρόβλημα υλικού ομπρέλα, αντί απλώς να επικαλεστεί ζητήματα τιμής, επειδή η τιμή των διαφημιστικών ομπρελών δεν είναι πάνω από την τιμή, και μπορούν να επηρεάσουν την αξία του η επιχείρηση της συνολικής εικόνας της επιχείρησης!

Ότι επιχειρήσεις και τι είδους διαφημιστική ομπρέλα; Η απάντηση είναι σίγουρα με βάση την επιχείρηση από τη δική τους οικονομική ικανότητα, μπορείτε επίσης να κάνετε κάποιες προσιτές. Μετά από όλα, πολλά από το στυλ διαφημιστική ομπρέλα, σίγουρα δεν είναι τόσο καλή απόφαση! Έτσι εμείς, αλλά και από τα διάφορα είδη διαφημιστικών ομπρελών λειτουργία και χρήση της αξίας της διαφήμιση να επιλέξετε τι είδους στυλ για να το κάνετε! Θα είμαστε από τα εξής για να εισαγάγει μια ποικιλία διαφημιστικών ομπρελών μοντέλα!

Τρεις διπλώστε κατηγορία διαφημιστική ομπρέλα: η λειτουργία του είναι να φέρει ένα πολύ πολύ βολικό, ο τόμος σύνολο ομπρέλα είναι πάρα πολύ μικρή, είναι κατάλληλο για το σώμα, μπορείτε να βάλετε μέσα στη τσάντα, τσέπη και ούτω καθεξής, μπορείτε να φέρετε την ομπρέλα οποιαδήποτε θέση για να πάει στον τόπο , έτσι ώστε η χρήση του διαφημιστική ομπρέλα, τότε εκτυπώνονται σε την ομπρέλα διαφήμιση ρευστότητας είναι πολύ μεγάλο, μπορεί να είναι παντού στους δρόμους, η διαφήμιση είναι πολύ υψηλό!

Ευθεία γραμμή κατηγορία διαφημιστική ομπρέλα: λειτουργία είναι εύκολο στη χρήση, είτε ανοικτή ή βάλει μαζί είναι πολύ βολικό, κάντε κλικ στο κουμπί χειρισμού ώστε να ανοίγει αυτόματα, έτσι για τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν ως διαφημιστικό δώρο, είναι πολύ χρήσιμο, ανθεκτικά και καλής ποιότητας! Δώσει σημεία εντύπωση στους ανθρώπους, και αν η ευθεία ομπρέλα με κυρτή λαβή όπως μια λαβή, τότε θα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προσωρινή χρήση ομπρέλα δεκανίκια, αλλά επίσης πρέπει να δοθεί προσοχή, πρέπει να έχετε μια ευθεία ουρά αντιολισθητική μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια ομπρέλα δεκανίκι , δεν είναι εύκολο να γλιστρήσει.

Διαφημιστική ομπρέλα γκολφ κατηγορίας: η λειτουργία του είναι, φυσικά, η εμφάνιση των high-end ατμόσφαιρα με την τάξη, μπορούμε να πούμε ότι σήμερα είναι μια υψηλότερη ταχύτητα ομπρέλα στυλ, διαθέτει μια μεγάλη ομπρέλα, την ομπρέλα ολόκληρο είναι επίσης πολύ ισχυρός και ανθεκτικός, και αρκετά από τα Άνεμος, είναι κατάλληλο για υπαίθρια αθλήματα ανθρώπους, χώρους γκολφ, αγώνων μέρη και άλλα μέρη συγκεντρώνεται μέσα στο πλήθος, είναι το κατάστημα 4S μεγάλων αυτοκινήτων, η βιομηχανία ακίνητων περιουσιών, high-end πελατειακή βάση του το πιο pro-Lai μια διαφημιστική ομπρέλα!

Μπορούμε να δούμε από τα παραπάνω αρκετές διαφημιστική ομπρέλα μπορεί να δει σε μια ποικιλία από διαφημιστική ομπρέλα λειτουργία και την τιμή να επιλέξει τις επιχειρήσεις για το δικό τους στυλ διαφημιστική ομπρέλα! Καλώς τους επιχειρηματίες να ρωτήσετε έθιμο!