6.6 Ημέρα αγάπης μάτι Φροντίστε την υγεία των ματιών του παιδιού σας και αφήστε τους να έχουν ένα λαμπρό μέλλον!

- Jun 06, 2019-

Η 6η Ιουνίου 2019 είναι η 24η Εθνική Ημέρα για τα μάτια. Το φετινό θέμα Eye of Love: Φροντίστε τα μάτια των παιδιών σας και αφήστε τους να έχουν ένα λαμπρό μέλλον.

Η ανακοίνωση απαιτεί τα τμήματα υγείας, εκπαίδευσης και αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα να κατανοήσουν περαιτέρω τη σημασία της πρόληψης και του ελέγχου της μυωπίας μεταξύ των παιδιών και των εφήβων, να ενισχύσουν την επικοινωνία και τη συνεργασία και να προωθήσουν από κοινού την προστασία των παιδιών και των εφήβων.

Επί του παρόντος, η μυωπία των εφήβων όλων των ηλικιών στην Κίνα παρουσιάζει μια τάση πρώιμης εμφάνισης, γρήγορης προόδου και βαθιάς εμβέλειας. Σύμφωνα με ελλιπή στατιστικά στοιχεία, η συχνότητα της μυωπίας σε μαθητές δημοτικών σχολείων στην Κίνα είναι περίπου 30%, η τάξη των μαθητών γυμναστικής είναι περίπου 60%, η γυμναστική είναι περίπου 80%, και αυτή των φοιτητών είναι τόσο υψηλή 90%.

Η μείωση των υπαίθριων δραστηριοτήτων, η εξάρτηση των ηλεκτρονικών προϊόντων και η μεγάλη επιβάρυνση της ακαδημαϊκής εργασίας ... Με τις αλλαγές στον τρόπο ζωής των ανθρώπων, η συχνότητα της μυωπίας αυξάνεται. Σύμφωνα με στατιστικές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, υπάρχουν σήμερα περίπου 1,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη μυωπία, και σχεδόν οι μισοί από αυτούς βρίσκονται στην Κίνα. Αν δεν ληφθούν αποτελεσματικές παρεμβάσεις, εκτιμάται ότι μέχρι το 2020, ο αριθμός των ατόμων με μυωπία στην Κίνα θα ξεπεράσει τα 700 εκατομμύρια και ο πληθυσμός με υψηλή μυωπία θα φτάσει τα 40 εκατομμύρια έως τα 51,5 εκατομμύρια.


https://www.gift-package.com/